B.A.A.S.

U heeft een arbeidsvoorwaardenpakket met daarin allerlei arbeidsvoorwaarden zoals verlofdagen, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Dit kost geld en is belangrijk voor de motivatie en binding van uw werknemers. Door bijvoorbeeld fusies, overnames of andere wijzigingen in uw organisatie wordt het pakket divers en complex. U verliest totaal inzicht op het pakket door de verschillen die bestaan tussen arbeidsvoorwaarden.

Om dit te stroomlijnen wilt u weten wat de waarde is van het arbeidsvoorwaardenpakket, hoe deze zich verhoudt tussen medewerkers en ten opzicht van concurrentie. En of deze nog past binnen de ontwikkeling van uw organisatie.

Webinars

Graag nodigen wij u uit voor de eerste driedelige reeks webinars waar tijdens de sessies een specifiek arbeidsvoorwaardenvraagstuk aan bod komt. Iedere sessie wordt verzorgd door experts van Montae & Partners op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden. Ieder webinar duurt een uur en is kosteloos te volgen.

Meer informatie

Hoe u als werkgever de baas blijft over uw arbeidsvoorwaarden

Lees hier het hele artikel

Hoe kan ik werknemers blijven binden en boeien? Waarderen werknemers hun arbeidsvoorwaarden? Hoe verhoudt ons arbeidsvoorwaardenpakket zich ten opzichte van de concurrentie? Op deze vragen geeft B.A.A.S. het antwoord. B.A.A.S. staat voor Beloning Analyse Advies en Structuur. De analyse gebeurt door middel van vier onderdelen die ook los van elkaar kunnen worden uitgevoerd:

  • Financiële Impact: berekent de waarde van het totale arbeidsvoorwaardenpakket of bepaalde onderdelen daarvan en aan de hand daarvan kunnen deze worden aangepast, geharmoniseerd, geflexibiliseerd of toegepast.
  • Werkgeversdoelstellingen: organiseren van workshops om een discussie op gang te brengen over de strategie omtrent het nieuwe arbeidsvoorwaardenbeleid.
  • Werknemersvoorkeuren: onderzoek onder werknemers over hun voorkeuren wat betreft arbeidsvoorwaarden.
  • Externe factoren: kwantitatieve en kwalitatieve statistieken en inzichten in de arbeidsvoorwaarden bij concurrenten en in Nederland als geheel.

Zo fungeert Montae & Partners als uw kwalitatief goede adviespartner. Met een breed pakket aan aanvullende dienstverlening, ondersteunende tools en transparant stakeholders management helpen wij de verzamelde inzichten omzetten in de door u gewenste structurele verandering in uw arbeidsvoorwaardenpakket. En het communiceren daarvan.

Lucienne van Paassen

Senior partner, Montae & Partners

Daan Pas

Senior partner, Montae & Partners

"Het eindresultaat biedt een mooie basis die in de komende jaren relatief eenvoudig uit te bouwen is in lijn met de behoeften van onze medewerkers en onze organisatie"

Lees hier de hele testimonial
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Claudette Blankestijn

adviseur b.a.a.s.

claudette.blankestijn@montaepartners.nl

+31 (0)6 21 10 70 55

Ton Winkels

adviseur b.a.a.s.

ton.winkels@montaepartners.nl

+31 (0)6 52 63 17 92

Vragen over B.A.A.S.?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.