Montae & Partners Caribbean

De trends en uitdagingen in de pensioenmarkt in de Caribbean zijn vergelijkbaar met die in Europa. Toch zijn er ook behoorlijke verschillen: economisch, demografisch en cultureel. Zelfs op de verschillende eilanden binnen de regio. Kennis van die verschillen is essentieel om te komen tot pensioenadvies op maat.

Sinds 2010 zijn de adviseurs van Montae & Partners actief in het Caribisch gebied. Vanuit de kantoren Curaçao en Aruba staan onze collega's klaar voor alle pensioenvraagstukken in het Caribisch gebied. De pensioenspecialisten van Montae & Partners zijn werkzaam op het gebied van collectieve pensioenen. Met ruim 130 specialisten en een toegewijd team voor het Caribisch gebied kunnen wij al uw vraagstukken op het gebied van collectieve pensioenen oplossen.

Uw eigen bestuursbureau

Sinds 2008 verzorgen wij de bestuursondersteuning voor veel pensioenfondsen op organisatorisch en beleidsmatig vlak. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak gebeurt dat altijd op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau.

Meer informatie

Pensioenadministratie

We bieden strategisch en operationeel advies over de organisatie van uw uitvoeringsproces. Bijvoorbeeld bij overdracht van klanten met veel deelnemers, bij achterstanden of bij de verandering van administratiesystemen.

Blauwe datakubus met laptops eromheen
Meer informatie

Strategisch pensioenadvies

Onze pensioenconsultants denken met u mee over het vormgeven van de pensioenregeling, de financiering daarvan, verbetering van de uitvoeringsorganisatie en het optimaliseren van het vermogensbeheer en risicomanagement.

Meer informatie

Vermogensbeheer

Onze investment consultants geven een volledig onafhankelijk advies over de inrichting van uw vermogensbeheer. Zij kunnen u begeleiden bij het formuleren van de risicobereidheid van uw pensioenfonds en het opstellen van de beleggingsrichtlijnen.

Meer informatie

Risicomanagement

Onze risicomanagers brengen de risico’s in kaart en formuleren samen met u de gewenste beheersmaatregelen en het beleid. Daarbij is het belangrijk de risicobereid en de gewenste mate van beheersing van de risico’s in kaart te brengen.

Blauw spaarvarken
Meer informatie

Duurzame inzetbaarheid

Onze consultants kunnen samen met u beleid opstellen gericht op de vier domeinen; Gezondheid en Vitaliteit, Flexibiliteit, Cultuur en Leiderschap en Mobiliteit.

Man in blauw pak die in de lucht springt
Meer informatie

Onze mensen

De medewerkers van Montae & Partners in de Caribbean zijn afkomstig uit de regio of wonen en werken er inmiddels vele jaren. Zij kennen hun klanten en weten wat die nodig hebben. Daarbij kunnen ze hun lokale kennis en ervaring combineren met de internationale expertise van Montae & Partners.

+ 31 6 49 65 50 03

Paula de Jong

+31 (0)6 13 76 02 99

Ramon Verspeek

+297 565 0215

Solange Denters

+31 (0)6 11 24 28 70

Stefan van de Giessen

+599 9 738 80 30

Tina Vicario

Webinars

Sinds 2020 geven we regelmatig online educatiesessies voor onze klanten over diverse onderwerpen. U kunt de presentaties van deze webinars terugvinden door de op knop hiernaast te drukken.

Klik hier
Vragen over onze producten & diensten?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.