Pensioen voor Directeur-grootaandeelhouder en Ondernemer

Het pensioendossier van ondernemers, zowel de directeur-grootaandeelhouder (DGA) als de IB-ondernemer, is al ruim 20 jaar ons specialisme. We ondersteunen de ondernemer en diens adviseur met pragmatische oplossingen voor complexe vraagstukken. Op fiscaal, juridisch en actuarieel terrein. Maar ook met onze unieke aanpak voor de selectie van het best passende financiële product voor opbouw van pensioenvermogen in box 1, box 2 of box 3. Vanuit een holistische benadering: de ondernemer als pensioenconsument met een onderneming als bron voor de oudedag.

Wij zijn specialist op het gebied van oudedagsvoorzieningen voor DGA’s en ondernemers zowel binnen als buiten de BV. In ons netwerk van accountants en belastingadviseurs zetten wij onze expertise in voor actuariële berekeningen en fiscaal optimale toepassingen. Voor dit netwerk zijn wij vraagbaak. Via spitsuurlezingen en het blad ''pensioen-up-to-date'' informeren wij onze relaties over actualiteiten en praktische toepassingen.

Financiële planning

Met advies van onze MFP en FFP gecertificeerde Financiële Planners neemt u weloverwogen beslissingen over uw persoonlijke financiële situatie.

Man staat bij scherm met informatie over een zorgdossier met documenten om zich heen
Meer informatie

Echtscheiding en het DGA-pensioen

We ondersteunen ondernemers, de Rechtspraak, de advocatuur en de rechtsbijstandsverzekeraars met adviezen om lastige dossier op orde te brengen.

Meer informatie

Meer informatie?

neem contact op met één van onze specialisten

Kees Beishuizen

adviseur DGA

kees.beishuizen@montaepartners.nl

+31 (0)6 53 90 40 88

Vragen over ons advies voor ondernemers en DGA's?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.