Deelnemers op ieder moment actueel inzicht bieden in zijn of haar financiële pensioeninformatie

Digitale communicatie

Waar we nu vooral communiceren over het pensioen van een deelnemer, bieden we de deelnemers straks ook inzicht in pensioen. Voor een deelnemer is inzicht een eerste stap op weg naar een persoonlijk en totaal financieel plan. Dit sluit aan bij de wensen van de deelnemer en de AFM. De AFM wil dat pensioencommunicatie gericht is op deelnemersactivatie. Wij bieden u een digitaal platform aan dat uw deelnemers straks inzicht geeft in het te verwachten pensioen versus het gewenste pensioen op de beoogde pensioendatum. En welke keuzes hebben zij hierbij? Ga ik risicovoller beleggen of wil ik meer bijsparen? Wil ik eerder met pensioen of juist zo lang mogelijk doorwerken? U geeft uw deelnemers het bedoelde inzicht in hun pensioen en zij kunnen op basis hiervan keuzes maken. Dit organiseren wij vanuit een collectieve aanpak met oog voor het individu. Ons digitale platform is compliant by design en heeft een 100% audittrail. Op die manier is iedereen verzekerd van een betrouwbaar en veilig platform.  Door een combinatie van persoonlijke aandacht, inzicht en slimme technologie is bovendien maatwerk pensioencommunicatie eenvoudig te realiseren en daarmee voor iedereen toegankelijk en ook nog eens betaalbaar.

Pensioen als integraal onderdeel van de financiële planning van deelnemers. Van ‘overzicht’ naar ‘inzicht in’ realiseert u op interactieve wijze tijdige betrokkenheid van uw deelnemers bij individuele keuzes. Keuzes als logisch onderdeel van het nieuwe pensioenstelsel.

Modulaire opzet

Ons digitaal platform is zo ontwikkeld dat een individu er volledig zelfstandig gebruik van kan maken. Onze ervaring is dat iedere vorm van begeleiding veel waarde voor het individu toevoegd. Voor eenvoudige onderwerpen is de selfservice aanpak helemaal passend, terwijl voor meer complexe onderwerpen meer begeleiding wenselijk is.

We bieden daarom 3 vormen aan:

Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Stefan van de Giessen

   

stefan.van.de.giessen@montaepartners.nl

+31 (0)6 11 24 28 70

David de Boer

   

david.de.boer@montaepartners.nl

+31 (0)6 10 02 89 88

Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.