Montae & Partners

Een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. In 2020 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen Montae, Floreijn en LNBB. Ons bedrijf bestaat uit meer dan 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Onze mensen

Als onafhankelijke vakspecialisten kennen wij onze klanten goed en komen snel tot de kern.  Door oplossingsgericht, onafhankelijk, innovatief en duidelijk te zijn. Met een hecht team. Hard werkend en flexibel. Enthousiast en toegewijd. Trouw en betrouwbaar.

Meer informatie

Contact & locaties

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Laat dan uw gegevens achter via onze contactpagina. Hier vindt u ook de locaties waar wij gevestigd zijn.

Blauwe megafoon met ernaast twee mannen in blauwe pakken en een grafiek
Meer informatie

Werken bij Montae & Partners

We zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor ons vakgebied. Mensen die bereid zijn om steeds te leren en hun horizon te verbreden. En denken in verbindingen. Wij zorgen voor een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is.

Meer informatie

University

Montae & Partners snapt dat een toekomstgerichte organisatie zowel ervaren experts als jonge talenten nodig heeft. Daarom hebben we in 2015 de Montae & Partners University opgericht.

Meer informatie

Söderberg & Partners

Sinds begin 2017 heeft Söderberg & Partners (S&P) een belang in ons bedrijf. S&P is een toonaangevende onafhankelijke adviseur en provider van verzekeringen, beleggingen en aanverwante financiële producten in Scandinavië.

Meer informatie

Assurex

Montae & Partners vertegenwoordigt de employee benefits in Nederland in het wereldwijde partnernetwerk Assurex Global. Dit netwerk is opgericht in 1954 en is 's werelds grootste particuliere risicobeheer- en verzekeringsbemiddelingsgroep.

Meer informatie
Vragen over ons?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.