Söderberg & Partners

Montae & Partners vertegenwoordigt de employee benefits in Nederland in het wereldwijde partnernetwerk Assurex Global. Dit netwerk is opgericht in 1954 en is 's werelds grootste particuliere risicobeheer- en verzekeringsbemiddelingsgroep. Het is een exclusief partnership van de meest prominente onafhankelijke tussenpersonen in de wereld. Dit leidt tot een combinatie van lokale expertise met een wereldwijd bereik.

Voor onze klanten bieden wij de weg naar wereldwijde ondersteuning op gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Als exclusief specialist op gebied van Employee Benefits krijgt Montae & Partners vanuit het netwerk ook te maken met bedrijven die vanuit het buitenland te maken hebben of krijgen met Nederlandse sociale zekerheid.

Meer informatie over Assurex
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Ron van Overhagen

 International business

ron.van.overhagen@montaepartners.nl

+31 (0)6 15 30 12 77

Theo Stam

 international business

theo.stam@montaepartners.nl

+31 (0)6 43 78 29 62

Vragen over Assurex?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.