Montae & Partners

Een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. En een erkend specialist in adviesdiensten voor werkgevers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. In 2020 zijn wij ontstaan uit een fusie tussen Montae, Floreijn en LNBB. Ons bedrijf bestaat uit circa 140 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied.

Onze mensen

Als onafhankelijke vakspecialisten kennen wij onze klanten goed en komen snel tot de kern. Wij hebben stap voor stap mooie klanten aan ons weten te binden. Door oplossingsgericht, onafhankelijk, innovatief en duidelijk te zijn. Met een hecht team. Hard werkend en flexibel. Enthousiast en toegewijd. Trouw en betrouwbaar. Dat is Montae & Partners.

Al onze mensen
''Geen pensioenvraagstuk is te moeilijk of tijdrovend voor onze deskundigen. Bij Montae & Partners zetten we maar wat graag onze tanden in complexe vraagstukken.''
''We zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor ons vakgebied. Mensen die bereid zijn om steeds te leren en hun horizon te verbreden.''

Werken bij

We zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor ons vakgebied. Mensen die bereid zijn om steeds te leren en hun horizon te verbreden. En denken in verbindingen. Mensen die niet alleen binnen hun eigen team werken, maar ook in projectgroepen samen met collega’s van andere disciplines werken voor onze klanten. Wij zorgen voor een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is.

Bekijk hier onze vacatures

University

Montae & Partners snapt dat een toekomstgerichte organisatie zowel ervaren experts als jonge talenten nodig heeft. Daarom hebben we in 2015 de Montae & Partners University opgericht.

Via dit opleidingstraject gaan jong afgestudeerden onder uitgebreide begeleiding bij ons aan de slag als trainee pensioenconsultant. Wij zetten jou als trainee meteen in voor de klant. Al doende leer je immers het snelst. We bieden daarbij de beste begeleiding: veel uitleg, alle ruimte voor vragen, regelmatige colleges over financiering-, juridische en beleggingsvraagstukken, risicomanagement, communicatie en een zorgvuldige evaluatie. Zo worden pensioenjargon en de belangrijkste wet- en regelgeving gesneden koek voor jong talent. Ben jij net afgestudeerd en zie je jezelf wel zitten op de Montae & Partners University? Kijk dan op onze vacature pagina!

Bekijk hier onze vacatures

Meer weten over onze University? Neem contact op met René den Hertog.

''Via dit opleidingstraject gaan jong afgestudeerden onder uitgebreide begeleiding bij ons aan de slag als trainee pensioenconsultant.''
''Met hulp van S&P hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse markt verder te versterken en door te ontwikkelen. ''

Söderberg & Partners

Strategische groei
Sinds begin 2017 heeft Söderberg & Partners (S&P) een belang in ons bedrijf. S&P is een toonaangevende onafhankelijke adviseur en provider van verzekeringen, beleggingen en aanverwante financiële producten in Scandinavië. Er werken 2.000 mensen. Met hulp van S&P hebben wij de unieke gelegenheid om onze positie in de Nederlandse markt verder te versterken en door te ontwikkelen. 

Visie en doel
De visie van S&P is door vandaag proactief te zijn op gebied van financieel management, u morgen een rijker en veiliger leven heeft. Hierbij zijn het hebben van de meest tevreden klanten én het hebben van de meest tevreden en gepassioneerde werknemers in haar vakgebied, de belangrijkste doelen. 

Kijk voor meer informatie over S&P op de (engelse) website van Söderberg & Partners.

Assurex

Montae & Partners vertegenwoordigt de employee benefits in Nederland in het wereldwijde partnernetwerk Assurex Global. Dit netwerk is opgericht in 1954 en is 's werelds grootste particuliere risicobeheer- en verzekeringsbemiddelingsgroep. Het is een exclusief partnership van de meest prominente onafhankelijke tussenpersonen in de wereld. Dit leidt tot een combinatie van lokale expertise met een wereldwijd bereik. 

Voor onze klanten bieden wij de weg naar wereldwijde ondersteuning op gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Als exclusief specialist op gebied van Employee Benefits krijgt Montae & Partners vanuit het netwerk ook te maken met bedrijven die vanuit het buitenland te maken hebben of krijgen met Nederlandse sociale zekerheid. 

Kijk voor meer informatie over Assurex Global op www.assurexglobal.com.

''Voor onze klanten bieden wij de weg naar wereldwijde ondersteuning op gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden. ''

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.
Contact