University

Montae & Partners snapt dat een toekomstgerichte organisatie zowel ervaren experts als jonge talenten nodig heeft. Daarom hebben we in 2015 de Montae & Partners University opgericht.

Via dit opleidingstraject gaan jong afgestudeerden onder uitgebreide begeleiding bij ons aan de slag als trainee pensioenconsultant. Wij zetten jou als trainee meteen in voor de klant. Al doende leer je immers het snelst. We bieden daarbij de beste begeleiding: veel uitleg, alle ruimte voor vragen, regelmatige colleges over financiering-, juridische en beleggingsvraagstukken, risicomanagement, communicatie en een zorgvuldige evaluatie. Zo worden pensioenjargon en de belangrijkste wet- en regelgeving gesneden koek voor jong talent. Ben jij net afgestudeerd en zie je jezelf wel zitten op de Montae & Partners University? Kijk dan op onze vacature pagina

Bekijk openstaande vacatures

Meer informatie?

neem contact op met de coordinator van de university

René den Hertog

coordinator university

rene.den.hertog@montaepartners.nl

+31 (0)6 20 37 47 24

Vragen over onze university?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.