Werken bij Montae & Partners

Bij Montae & Partners leveren meer dan 140 collega’s een unieke bijdrage om onze klanten te adviseren en te ondersteunen. Samen beheersen we risico's en benutten we kansen. Onze experts werken voor Pensioenfondsen, Ondernemingsraden, Werknemers en Werkgevers, van kleine ondernemingen tot grote multinationals. In onze organisatie maakt het niet uit welke functie je vervult, samen zijn we verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze missie!

Bekijk openstaande vacatures

Wie is Montae & Partners?

Montae & Partners is in 2020 ontstaan uit de fusie van Floreijn en Montae. Wij zijn een kennisintensief en professionele allround employee benefits organisatie. Met meer dan 140 werknemers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Utrecht, Eindhoven en het Caribisch gebied. Wij bedienen pensioenfondsen, nationale en internationale ondernemingen, ondernemingsraden en werknemers.

Montae & Partners kenmerkt zich door een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. Montae & Partners biedt je een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Jouw toekomstige collega's?

Als onafhankelijke vakspecialisten kennen wij onze klanten goed en komen snel tot de kern. Wij hebben stap voor stap mooie klanten aan ons weten te binden. Door oplossingsgericht, onafhankelijk, innovatief en duidelijk te zijn. Met een hecht team. Hard werkend en flexibel. Enthousiast en toegewijd. Trouw en betrouwbaar. Dat is Montae & Partners.

Bekijk onze collega's

Meer informatie?

neem contact op met onze hr afdeling

Nancy Ebben

nancy.ebben@montaepartners.nl

+31 (0)6 52 55 63 13

Fleur Broer

fleur.broer@montaepartners.nl

+31 (0)6 15 20 16 88

Vragen over werken bij Montae & Partners?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.