Werken bij Montae & Partners

Bij Montae & Partners leveren meer dan 140 collega’s een unieke bijdrage om onze klanten te adviseren en te ondersteunen.

In onze organisatie maakt het niet uit welke functie je vervult, samen zijn we verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze missie!

Bekijk openstaande vacatures

Welkom

Montae & Partners is in 2020 ontstaan uit de fusie van Floreijn en Montae. Wij zijn een kennisintensieve en professionele allround employee benefits organisatie.

Samen beheersen we risico's en benutten we kansen. Onze experts werken voor Pensioenfondsen, Ondernemingsraden, Werknemers en Werkgevers, van kleine ondernemingen tot grote multinationals.

Met meer dan 140 werknemers verspreid over kantoren in Rijswijk, Gouda, Utrecht, Eindhoven en het Caribisch gebied. Wij bedienen pensioenfondsen, nationale en internationale ondernemingen, ondernemingsraden en werknemers.

Montae & Partners kenmerkt zich door een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. Een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Met wie ga ik samenwerken?
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.