“Bij Montae & Partners wordt mijn ondernemerschap op prijs gesteld. Samen met mijn collega’s kan ik impact maken voor onze klanten. Ik kan mijn talenten volop inzetten en daar wordt iedereen blij van.”

Bekijk hier onze vacatures

Werken bij Montae & Partners

Maak jij ook graag samen met je collega’s het verschil in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel? Help jij werkgevers aan een onderscheidend arbeidsvoorwaardenpakket voor hun medewerkers of ondersteun jij als een van de besten het bestuur van een pensioenfonds in de uitvoering van haar taak?

Solliciteer dan nu bij Montae & Partners.

Welkom bij Montae & Partners

Montae & Partners is adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit.

Montae & Partners kenmerkt zich door een omgeving waarin plezier in het werk heel belangrijk is. Een leuke afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en bijbehorende bevoegdheden. Vanzelfsprekend horen daar een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.