Pensioenfonds

Montae & Partners is geworteld in de wereld van pensioenfondsen. Met meer dan 80 professionals, van actuarissen en consultants tot pensioenjuristen en risicomanagers zijn wij dé onafhankelijke dienstverlener voor pensioenfondsen.

Wij zien het als onze taak om de fondsen te helpen koersvast te besturen. Dit kunnen wij doen door het bestuursbureau te verzorgen (of delen daarvan), maar ook met gespecialiseerd kennis op vrijwel ieder vraagstuk zoals het Pensioenakkoord dat op de bestuurstafel ligt.

Bestuursondersteuning

Al sinds 2008 ondersteunen verzorgen wij de bestuursondersteuning voor veel pensioenfondsen op organisatorisch en beleidsmatig vlak. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak gebeurt dat altijd op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Zo heeft u uw eigen bestuursbureau en de voordelen van een groot professioneel pensioen adviesbureau. Wij verzorgen voor ruim 15 fondsen de bestuursondersteuning.

Lees meer over bestuursondersteuning
''Uw eigen bestuursbureau binnen een professioneel pensioen adviesbureau. Dat is mogelijk bij Montae & Partners''
''Montae & Partners is geworteld in de wereld van pensioenfondsen.''

Governance & Strategie

Pensioenfondsen staan in de schijnwerpers. Bestuurders worden van alle kanten uitgedaagd. Van bestuurders wordt gevraagd dat zij koersvast blijven en dat ze veranderen. Het liefst tegelijkertijd.

Montae & Partners helpt u te veranderen. Dat kan een kleine aanpassing van het governance model zijn, het opzetten van een nieuw risico raamwerk, of een gehele herijking van de strategie. Montae & Partners zorgt voor procesbegeleiding, inhoudelijk advies en afstemming met de relevante stakeholders. Het bestuur kan zo besturen en op heldere wijze verantwoording afleggen over haar keuzes.   

Lees meer over governance & strategie

Risk & Investment

Wij helpen pensioenfondsen bij het in kaart brengen en beheersen van risico’s. Financieel en niet-financieel.

Onze specialisten in beleggen, actuariaat, governance, AO/IB en accountancy ontwikkelden hiervoor samen een slimme tool. Maar als pensioenfondsbestuur of beleggingscommisie kunt u ook bij ons terecht voor advies en ondersteuning. Van het vaststellen en vertalen van de risicohouding van de klant tot het formuleren van het integraal risicomanagementbeleid en de uitvoering hiervan.

Lees meer over risk & investment
''Wij helpen pensioenfondsen bij het in kaartbrengen en beheersen van risico’s. Financieel en niet-financieel.''

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.
Contact