Governance & Strategie

Als marktleider in governance en functioneren van besturen vinden wij dat governance een instrument moet zijn dat pensioenfondsen helpt doelstellingen te realiseren. Zodat bestuur en Raad van Toezicht waardevoller worden voor de organisatie.

Bij Montae & Partners bieden we strategische en praktische diensten. Van trainingen en functieprofielen opstellen tot advies voor het herinrichten van de organisatie of bestuursmodel. Van innovatieve DC-regelingen en slim risicomanagement tot nieuwe vormen van samenwerken. Maar we gaan altijd net dat beetje verder. En stoppen niet tot het vraagstuk naar tevredenheid is beantwoord.

Al jarenlang staan we tientallen fondsen bij. Groot of klein, ondernemings-, bedrijfstak- of beroepspensioenfondsen. Ook ontwikkelden we in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen de Board Functioning Index. Met dit online instrument helpen we bestuur en toezicht bij evaluaties.

Terug naar Governance & Strategie
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Margriet Adema

Adviseur pensioenfondsen

margriet.adema@montaepartners.nl

+31 (0)6 55 17 85 09

Sander Baars

Adviseur pensioenfondsen

sander.baars@montaepartners.nl

+31 (0)6 15 51 92 44

Vragen over ons governance- en strategieadvies?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.