Risk & Investment

Wij helpen pensioenfondsen, verzekeraars en financiële instellingen bij het in kaart brengen en beheersen van risico’s. Financieel en niet-financieel.

Expertisecentrum

Uw vraagstukken. Ons Expertisecentrum. Nuchtere en pragmatische oplossingen, verzorgd door onze juridische en actuariële specialisten.

Meer informatie

Advies

Montae & Partners helpt pensioenfondsen bij het in kaart brengen en beheersen van risico’s. Financieel en niet-financieel.

Meer informatie

Uitvoering

Montae & Partners biedt strategisch en operationeel advies over de organisatie van uw uitvoeringsproces. Bijvoorbeeld bij overdracht van klanten met veel deelnemers, bij achterstanden of bij de verandering van administratiesystemen.

Vergadertafel met documenten en een laptop en 5 mensen die rond de tafel staan
Meer informatie

Eigen Risicobeoordeling

Het uitvoeren van een eigen risicobeoordeling is niet alleen verplicht maar ook zinvol. Montae & Partners helpt u met een pragmatische en proportionele invulling.

Meer informatie

ESG

Montae & Partners heeft een aanpak ontwikkeld om fondsbesturen te helpen bij het opstellen van een ESG-beleid, dat te toetsen bij de deelnemers en vervolgens te implementeren samen met de vermogensbeheerder(s).

Blauw blok waar vrouw op zit en wordt geduwd door man in blauw pak
Meer informatie
Terug naar Pensioenfondsen

Meer informatie?

neem contact op met één van onze specialisten

Nathalie Houwaart

adviseur risk & investment

nathalie.houwaart@montaepartners.nl

+31 (0)6 23 92 66 13

Vragen over risk & investment?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.