Montae & Partners groeit door: drie nieuwe collega’s komen ons versterken.

Montae & Partners groeit door: drie nieuwe collega’s komen ons versterken.

20/1/20

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor hun vakgebied. Mensen die onze klanten positief verrassen met hun advies, meedenken met onze klanten en net een stapje extra zetten. Daarom zijn we er trots op dat we in januari drie nieuwe collega’s met een bewezen track record in de markt, bij ons mogen verwelkomen.

 Welkom Ton Winkels, Liesbeth Hufen en Johan van den Bogaert.

 Alle drie starten zij als adviseurs voor Werkgevers en Ondernemingsraden.

Ton Winkels
  • Ton zal zich in het bijzonder bezig gaan houden met corporate werkgevers en onze nieuwe proposities voor DC-regelingen en pensioencommunicatie. Ton heeft voor Montae gekozen omdat het brede dienstenpakket van Montae goed aansluit bij zijn professionele achtergrond en zijn persoonlijk beeld hoe werkgevers, pensioenfondsen, ondernemingsraden optimaal bediend en ontzorgd kunnen worden.

Liesbeth Hufen
  • Liesbeth gaat aan de slag met de integratie van Montae & Floreijn om onze klantbediening nog optimaler in te richten. Daarnaast zal zij ook als adviseur Pensioenen aan werk gaan. Liesbeth heeft voor Montae & Partners gekozen vanwege de professionele organisatie, met hoogwaardige (pensioen)kennis die praktisch wordt toegepast, in een dynamische interne en externe omgeving.

Johan van den Bogaert
  • Johan gaat ons team in Eindhoven versterken voor gecombineerd advies op het gebied van Pensioen, Zorg & Inkomen. Hij wilde ons team graag komen versterken vanwege de beschikbaarheid van tooling, de aanwezig expertise en de focus op persoonlijke aandacht. In zijn rol als adviseur wil hij zich inzetten voor het verhogen van het pensioenbewustzijn en het financieel bewustzijn van medewerkers.

 

Met de fusie tussen Montae en Floreijn naar Montae & Partners kunnen wij onze klanten een breed pakket aan dienstverlening aanbieden op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden: pensioenadvies, beheer,arbeidsongeschiktheid, zorg, expats, casemanagement en (financiële) communicatie. Interesse om hier eens over van gedachten te wisselen? Neem contact op uw eigen adviseur of met Vandena van der Meer,

06 293 49 128 of Vandena.van.der.Meer@Montaepartners.nl

Lees hier het volledige artikelTerug naar Nieuwsoverzicht

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.
Contact