Montae & Partners werkt met Flow

Montae & Partners werkt met Flow

9/7/19

Hello Flow!

Montae & Partners maakt gebruik van Flow, als toevoeging op de huidige marktvergelijking van pensioenuitvoering. Naast de harde factoren van geoffreerde premie, dekking, voorwaarden maakt Flow de zachtere kant van pensioenuitvoering zichtbaar.

Afgelopen jaren heeft Montae & Partners nauwgezet de diverse ervaringen per pensioenuitvoerder bijgehouden. Zowel de negatieve als de positieve ‘verwonderingen’. De pensioenspecialisten van Montae & Partners hebben per uitvoerder op diverse categorieën scores gegeven. Denk hierbij aan administratie, personele organisatie, strategie, bestendigheid, pro activiteit en werkgever- / werknemersportaal. De scores zijn vertaald naar een kwaliteitsindex.

De Flow maakt zowel voor klanten van Montae & Partners als voor pensioenuitvoerders inzichtelijk welke scores er behaald zijn. Door het meewegen van de uitkomsten van Flow zijn onze klanten nog beter in staat een gedegen keuze te maken voor een (nieuwe) pensioenuitvoerder. De Flow maakt voor pensioenuitvoerders inzichtelijk welke verbeteringen gewenst zijn. Meer weten of binnenkort zelf te maken met een verlengingstraject? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bron: Montae & Partners

Lees hier het volledige artikelTerug naar Nieuwsoverzicht

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.
Contact