Nieuwe benoemingen partners Montae & Partners

Nieuwe benoemingen partners Montae & Partners

14/12/2021

Liesbeth Hufen en Ton Winkels zijn met ingang van 1 januari 2022 benoemd tot partner bij Montae & Partners. Met deze benoemingen geeft Montae & Partners verder invulling aan de sterke groei en professionalisering van de organisatie in strategische advisering, doorlopende ontzorging en persoonlijke communicatie aan werkgevers op het gebied van pensioen, employee benefits en total rewards.

Liesbeth en Ton werken beiden sinds januari 2020 als senior adviseurs bij het in Eindhoven, Gouda en Rijswijk gevestigde kantoor.  

Liesbeth (1971) is verantwoordelijk voor de afdeling die werkgevers ontzorgt bij het dagelijks beheer van en communicatie over hun pensioenregeling. Hiernaast adviseert zij werkgevers en ondernemingsraden op het gebied van pensioen en verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Liesbeth heeft haar HBO-opleiding Management, Economie en Recht voor het Bank- en verzekeringswezen, afgerond in Rotterdam. Ze begon haar loopbaan bij diverse verzekeraars waar zij veel ervaring heeft opgedaan in het beheren van collectieve pensioenregelingen alsmede het aansturen van een team en grote projecten. Voordat Liesbeth bij Montae & Partners kwam werkte zij als consultant bij APS Pensioenteam.

Ton (1969) is binnen Montae & Partners verantwoordelijk voor het team van adviseurs dat grotere werkgevers, ondernemingsraden en vakorganisaties inhoudelijk en procesmatig begeleidt in de succesvolle verandering van hun arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij de nadruk ligt op de collectieve pensioenregeling. Ton is afgestudeerd in commerciële economie en bedrijfskunde, en heeft succesvol opleidingen afgerond in actuariaat, persoonlijk financiële planning en business development. Hij begon zijn loopbaan bij verzekeraar Nationale-Nederlanden in verschillende functies van administratie tot commercie op het gebied van collectief pensioen en international benefits management. Daarna heeft hij bij verschillende HR- en  actuariële adviesbureaus gewerkt. In 2006 werd hij tot principal (internationaal partner) benoemd bij Towers Perrin. Van 2012 tot 2017 gaf hij leiding aan de start- en scale-up LifeSight, premiepensioeninstelling. Voordat Ton bij Montae & Partners kwam werkte hij voor Focus Orange Crunchr.

Senior partner Theo Stam omschrijft de benoemingen van Liesbeth en Ton als een logische stap in de verdere ontwikkeling van de organisatie. “Montae & Partners heeft een sterke positie opgebouwd in de advisering van werkgevers, pensioenfondsen en ondernemingsraden. Vanuit de arbeidsvoorwaardelijke discipline, de stijgende kosten en de naderende veranderingen binnen het pensioenstelsel kloppen steeds meer werkgevers, groot en klein, bij ons aan voor advies en ontzorging” zegt Theo. “Wij hebben allerlei specialisten in huis van actuarissen, juristen, communicatie- en verzekeringsspecialisten en beloningsdeskundigen. Binnen een heldere structuur werken die specialisten samen aan een optimaal resultaat voor onze klanten en hun  belanghebbenden.”

Neem voor verdere informatie contact op met Theo Stam.

Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.