B.A.A.S.

U heeft een arbeidsvoorwaardenpakket met daarin allerlei arbeidsvoorwaarden zoals verlofdagen, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Dit kost geld en is belangrijk voor de motivatie en binding van uw werknemers. Door bijvoorbeeld fusies, overnames of andere wijzigingen in uw organisatie wordt het pakket divers en complex. U verliest totaal inzicht op het pakket door de verschillen die bestaan tussen arbeidsvoorwaarden.

Om dit te stroomlijnen wilt u weten wat de waarde is van het arbeidsvoorwaardenpakket, hoe deze zich verhoudt tussen medewerkers en ten opzicht van concurrentie. En of deze nog past binnen de ontwikkeling van uw organisatie.

Hoe u als werkgever de baas blijft over uw arbeidsvoorwaarden

Lees hier het artikel
''Staan de kosten van uw arbeidsvoorwaardenpakket in verhouding tot de waardering door de werknemers?''

Blijf de B.A.A.S. over uw arbeids-voorwaardenpakket

Hoe kan ik werknemers blijven binden en boeien? Waarderen werknemers hun arbeidsvoorwaarden? Hoe verhoudt ons arbeidsvoorwaardenpakket zich ten opzichte van de concurrentie?

Op deze vragen geeft B.A.A.S. het antwoord. B.A.A.S. staat voor Beloning Analyse Advies en Structuur. De analyse gebeurt door middel van vier onderdelen die ook los van elkaar kunnen worden uitgevoerd:

  • Financiële Impact: berekent de waarde van het totale arbeidsvoorwaardenpakket of bepaalde onderdelen daarvan en aan de hand daarvan kunnen deze worden aangepast, geharmoniseerd, geflexibiliseerd of toegepast.
  • Werkgeversdoelstellingen: organiseren van workshops om een discussie op gang te brengen over de strategie omtrent het nieuwe arbeidsvoorwaardenbeleid.
  • Werknemersvoorkeuren: onderzoek onder werknemers over hun voorkeuren wat betreft arbeidsvoorwaarden.
  • Externe factoren: kwantitatieve en kwalitatieve statistieken en inzichten in de arbeidsvoorwaarden bij concurrenten en in Nederland als geheel.

Zo fungeert Montae & Partners als uw kwalitatief goede adviespartner. Met een breed pakket aan aanvullende dienstverlening, ondersteunende tools en transparant stakeholders management helpen wij de verzamelde inzichten omzetten in de door u gewenste structurele verandering in uw arbeidsvoorwaardenpakket. En het communiceren daarvan.

Wilt u meer weten over B.A.A.S.? Neem dan contact op met onze specialisten:

Wilt u meer informatie? 
Laat hier uw gegevens achter.

Het beschermen van uw privacy is één van onze kernwaarden. U leest hier meer over in onze privacy verklaring.
Bedankt voor uw bericht!
Oops! Er lijkt iets fout te gaan. Probeer het opnieuw.

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.
Contact