Innovatieve oplossingen

Vanuit onze intensieve samenwerking met Söderberg & Partners bieden we onze klanten een brede portefeuille van moderne software voor financieel advies en ondersteuning. Scandinavisch design met een oog voor flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dat zijn de tools die Montae & Partners biedt.

Door de groeiende behoefte aan innovatie in de Nederlandse markt richten wij ons naast onze huidige dienstverlening ook steeds meer op het aanbieden van deze Zweedse software, ontwikkeld met onze klanten in gedachten. Er is veel te vertellen over de adviessoftware die Montae & Partners kan bieden. Dat doen we graag in een persoonlijk gesprek. Neem daarom contact met ons op.

Risk Profiler

Hoeveel risico kan en wil een werknemer nemen als het aankomt op pensioen? Risk Profiler beantwoordt die vraag. Door het bepalen van een persoonlijk risicoprofiel ontstaat een uniek totaalbeeld. De pensioenregeling is vervolgens op maat aan te sluiten op het risicoprofiel van de deelnemers. Een snelle en gebruiksvriendelijke manier om concreet de adviesvraag te beantwoorden. Volledig AVG-proof en afgestemd op Nederlandse wet- en regelgeving.

Wilt u meer weten over de Riskprofiler of een demo aanvragen? Neem dan contact op met onze specialist:

''Een snelle en gebruiksvriendelijke manier om concreet de adviesvraag te beantwoorden.''

B.A.A.S.

U heeft een arbeidsvoorwaardenpakket met daarin allerlei arbeidsvoorwaarden zoals verlofdagen, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Dit kost geld en is belangrijk voor de motivatie en binding van uw werknemers. Door bijvoorbeeld fusies, overnames of andere wijzigingen in uw organisatie wordt het pakket divers en complex. U verliest totaal inzicht op het pakket door de verschillen die bestaan tussen arbeidsvoorwaarden.

Om dit te stroomlijnen wilt u weten wat de waarde is van het arbeidsvoorwaardenpakket, hoe deze zich verhoudt tussen medewerkers en ten opzicht van concurrentie. En of deze nog past binnen de ontwikkeling van uw organisatie.

''Staan de kosten van uw arbeidsvoorwaardenpakket in verhouding tot de waardering door de werknemers?''
''Op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier cursussen maken, uitzetten en beheren, allemaal op één plek.''

Learning & Development

Hét next-generation leerplatform voor bedrijven. Dat is Learnster.

Op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier cursussen maken, uitzetten en beheren, allemaal op één plek. Learnster combineert flexibiliteit met consistentie. Maak gemakkelijk maatwerkopleidingen, workshops en cursussen aan voor personeel, klanten of externen. En dat alles in de huisstijl van uw organisatie. Hergebruik met een druk op de knop uw cursusmateriaal. Bied iedere werknemer een persoonlijk leeraanbod. En integreer Learnster met uw huidige HR-systeem voor een geautomatiseerde flow. 

Wilt u meer weten over Learnster neem dan contact op met onze specialist:

Performance Management

Een modern platform voor gesprekken, beoordelingen, enquêtes en doelstellingen. Dat is wat Heartpace is. Performance management versimpeld en op één plek. Heartpace biedt alle tools die u nodig heeft om met gemotiveerde werknemers efficiëntere resultaten te behalen. Het platform is perfect te integreren met uw huidige HR-systeem, waardoor u al uw informatie op één plek heeft. Ga van jaarlijkse beoordelingen naar flexibele doelen, toekomst-geörienteerde gesprekken en een continue feedbackcyclus met Heartpace. Hou overzicht op uw teams en bied ondersteuning waar nodig op een tijdbesparende manier.

Wilt u meer weten over Heartpace neem dan contact op met onze specialist:

''Heartpace biedt alle tools die u nodig heeft om met gemotiveerde werknemers efficiëntere resultaten te behalen.''

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.
Contact