Innovatieve oplossingen

Vanuit onze intensieve samenwerking met Söderberg & Partners bieden we onze klanten een brede portefeuille van moderne software voor financieel advies en ondersteuning. Scandinavisch design met een oog voor flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dat zijn de tools die Montae & Partners biedt.

Door de groeiende behoefte aan innovatie in de Nederlandse markt richten wij ons naast onze huidige dienstverlening ook steeds meer op het aanbieden van deze Zweedse software, ontwikkeld met onze klanten in gedachten.

Er is veel te vertellen over de adviessoftware die Montae & Partners kan bieden. Dat doen we graag in een persoonlijk gesprek. Neem daarom contact met ons op.

Neem contact op

MontaePlaza

actueel overzicht van arbeidsvoorwaarden

Via MontaePlaza heeft u op elk gewenst moment een actueel overzicht van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden en inzicht in de kosten en dekkingen.

Meer informatie

RiskProfiler

onderzoeken van risicobereidheid- en capaciteit

Hoeveel risico kan en wil een werknemer nemen als het aankomt op pensioen? Risk Profiler beantwoordt die vraag.

Meer informatie

QuickScan

inzicht financiële gevolgen van het pensioenakkoord

Met de Pensioenakkoord Quick Scan geven wij u direct inzicht in de financiële gevolgen van het pensioenakkoord. Aan de hand hiervan stellen wij samen met u een plan op om uw arbeidsvoorwaarden op tijd aan de nieuwe wetgeving te laten voldoen.

Meer informatie

PensioenBij

maatwerk pensioencommunicatie voor werknemers

Met PensioenBij vervult u de zorgplicht op een unieke manier en verhoogt u de waardering voor de arbeidsvoorwaarde pensioen. Verder activeert het uw werknemers en zorgt het voor een duidelijke uitleg die direct is gekoppeld aan een persoonlijk inzicht.

Meer informatie

MijnGeldzaken.nl

platform voor financieel plan werknemers

Met MijnGeldzaken kan de medewerkers zijn eigen financiële plan maken. Tevens heeft hij toegang tot het online huishoudboekje. Zo krijgt de medewerker inzicht in zijn financiën op de korte en lange termijn.

Meer informatie

Flow

kwaliteitsindex van pensioenuitvoerders

Met Flow voeren we voor u een kwalitatieve beoordeling van de uitvoerders uit op het gebied van administratie, relatiebeheer, accountmanagement, strategie & bestendigheid, het werkgeversportaal én het werknemersportaal.

Meer informatie

Penformance

inzicht in beleggingen en life cycles aanbieders

Met Penformance krijgt u een scherp inzicht in de onderliggende beleggingen en de diversiteit aan life cycles. We beschikken over een up-to-date productaanbod van alle aanbieders

Meer informatie

Learnster

opleidingen en cursussen via e-learning platform

Via ons innovatieve leerplatform Learnster bieden we opleidingen en cursussen aan voor onze klanten en hun werknemers.

Meer informatie

Heartpace

Performance management tool voor werknemers

Een modern platform voor gesprekken, beoordelingen, enquêtes en doelstellingen. Performance management versimpeld en op één plek. Dat is wat Heartpace is.

Meer informatie
Vragen over onze tools?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.