MontaePlaza

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket is tegenwoordig geen overbodige luxe. Het is aantrekkelijk voor uw (toekomstige) werknemers om goed verzekerd te zijn en een helder overzicht te hebben van de mogelijkheden, de dekkingen en inzicht in de kosten. Wij adviseren u hier graag over.

Eén aanspreekpunt zorgt voor vele voordelen zoals:

  • Kosten- en tijdsbesparing
  • Scherpe prijs
  • Vast contactpersoon voor zowel advies als beheer
  • Alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden beheerd vanuit 1 tool; MontaePlaza

Wilt u de volledige beschrijving nalezen? Download via de button de brochure.

Download brochure

Uw pensioenregeling en andere verzekerbare arbeidsvoorwaarden overzichtelijk en actueel.

Module: Basis

Bij deze module wordt u aangesloten op ons webportaal MontaePlaza. Van al uw verzekerbare arbeidsvoorwaarden voert u de mutaties in ons portaal in zodat deze ter verwerking worden doorgestuurd aan de uitvoerder(s) van uw (pensioen)regelingen. De status van de doorgegeven wijzigingen volgt u in het portaal.

Module: Mutaties

Kiest u voor de module Mutaties, dan leggen wij een koppeling tussen uw salarisadministratie en MontaePlaza. Met alle grote salarisverwerkers is inmiddels een koppeling mogelijk. Als dat (nog) niet mogelijk is, voeren wij de mutaties in MontaePlaza in totdat de koppeling wel mogelijk is.

Module: Controle

Bij deze module controleren wij alle stukken die uw uitvoerders produceren. Alle nota's of andere stukken beoordelen wij op juistheid en volledigheid. Mocht uit onze audit blijken dat er fouten zijn gemaakt dan nemen wij contact op met de uitvoerder en zorgen dat de fouten hersteld worden. Wij informeren u over het verloop hiervan.

Module: Communicatie

In deze module sluiten wij u aan op onze communicatietool. Wij verzorgen voor alle nieuwe werknemers on boarding gesprekken. In deze gesprekken informeren wij ze over het Nederlandse sociale zekerheidsstelsel en de verschillende verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Wij kijken met de werknemer of waardeoverdracht zinvol is, maar ook of een eventuele vrijwillige aanvullende risicoverzekering of bijsparen voor extra pensioen tot de mogelijkheden behoort.

Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Gerrold Smolders

adviseur werkgevers

gerrold.smolders@montaepartners.nl

+31 (0)6 21 29 17 34

Maarten Reesink

adviseur werkgevers

maarten.reesink@montaepartners.nl

+31 (0)6 15 61 01 85

Download de brochure over MontaePlaza

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.