Webinar: Vergeet alles wat je weet over feedback

In deze webinar, legt Carl Erik Herlitz van het Zweedse Tuff Leadership Training op een duidelijke manier uit hoe managers nieuwe manieren van betrokkenheid van werknemers kunnen realiseren. Tuff Leadership Training heeft vele jaren ervaring in het creëren van betere gesprekken die leiden tot positieve veranderingen op de werkvloer.

Het begint allemaal bij hoe een organisatie hiërarchische dynamiek kan verbreken, hoe de juiste gespreksonderwerpen er worden gekozen op basis van de situatie, en wat het uiteindelijke doel is van een gesprek.

Heartpace is een performance management tool die ervoor zorgt dat je vaker en gemakkelijker met werknemers kunt praten. Bovendien kun je binnen Heartpace op een gestructureerde manier doelstellingen van werknemers, teams en afdelingen bijhouden. Ook heeft Heartpace een module, Feedback en een “KLONK” gesprek zijn de hoofdonderwerpen.

Inschrijven

Dit webinar wordt gegeven in het Engels en is kosteloos. Je kunt gemakkelijk inschakelen via je computer, mobiele telefoon of tablet. Kies één van de drie tijdslots op 26 mei.

26 mei 2020

Kies hieronder een tijdsslot.

8:30 - 9:00

Inschrijven voor dit webinar

Over heartpace

Een modern platform voor gesprekken, beoordelingen, enquêtes en doelstellingen. Dat is wat Heartpace is. Performance management versimpeld en op één plek. Heartpace biedt alle tools die u nodig heeft om met gemotiveerde werknemers efficiëntere resultaten te behalen. Het platform is perfect te integreren met uw huidige HR-systeem, waardoor u al uw informatie op één plek heeft.