Werkgever

Wij zijn een toonaangevend adviseur op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, zorg- en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit.

Met meer dan 130 specialisten gecombineerd met onze innovatieve en unieke tooling kunnen wij zowel u als werkgever, als uw werknemers optimaal ondersteunen op deze vaak complexe onderdelen van het arbeidsvoorwaardenpakket. Wij leveren maatwerk oplossingen aan meer dan 500 werkgevers variërend van 10 tot 20.000 werknemers, zowel nationaal als internationaal.

Wij helpen u graag u het maximale effect te halen uit uw vaak kostbare verzekerbare arbeidsvoorwaardenpakket.

Pensioen

Een goede pensioenregeling past bij de strategische doelstellingen van uw organisatie. Wij benaderen een pensioenregeling als arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers. Maar even belangrijk is de financiële verplichting die een aanzienlijke invloed kan hebben op de winst, cashflow en balans van uw organisatie.

Hoe haalt u het meeste uit uw pensioenregeling? Wij helpen u daar graag bij.

Lees meer over pensioen
''Geen pensioenvraagstuk is te moeilijk of tijdrovend voor onze deskundigen. Bij Montae & Partners zetten we maar wat graag onze tanden in complexe pensioenvraagstukken.''
''Wij helpen u vooruit met gezond en duurzaam inzetbare werknemers, door optimaal gebruik te maken van uw verzekeringscontracten.''

Zorg & Verzuim

Wie investeert in gezondheid en duurzame inzetbaarheid van werknemers kan kosten besparen. Wij inventariseren, analyseren en adviseren bedrijven over werkgevers- en werknemersrisico’s op het gebied van zorg en arbeidsongeschiktheid. Zo heeft u meer invloed op het gezond houden van uw werknemers, met als gevolg het verlagen van verzuim.

Lees meer over Zorg & Verzuim

Global Mobility

U bent werkgever en zendt werknemers (expats) uit naar een ander land. Welke risico’s lopen deze Global Mobility werknemers? Vallen ze onder de sociale zekerheid in hun thuisland, of niet? Wij bieden kennis over de risico’s van het uitzenden. En dragen bij aan uw zorgplicht, door u bewust te maken van (lokale) sociale zekerheid.

Lees meer over Global Mobility
''Wij brengen de oplossingen (benefits) in kaart en dekken risico’s af, van met name zorg en arbeidsongeschiktheid, maar ook overlijden, ongevallen en personal benefits.''

B.A.A.S.

U heeft een arbeidsvoorwaardenpakket met daarin allerlei arbeidsvoorwaarden zoals verlofdagen, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Dit kost geld en is belangrijk voor de motivatie en binding van uw werknemers. Door bijvoorbeeld fusies, overnames of andere wijzigingen in uw organisatie wordt het pakket divers en complex. U verliest totaal inzicht op het pakket door de verschillen die bestaan tussen arbeidsvoorwaarden. Om dit te stroomlijnen wilt u weten wat de waarde is van het arbeidsvoorwaardenpakket, hoe deze zich verhoudt tussen medewerkers en ten opzicht van concurrentie. En of deze nog past binnen de ontwikkeling van uw organisatie.

Lees meer over B.A.A.S.
Met welke maatregel(en) in het arbeidsvoorwaardenpakket wordt het grootste financiële effect bereikt, met de minste pijn voor de betrokken medewerkers?

Kunnen wij u helpen?

Neem contact met ons op of laat uw gegevens achter.
Contact