Arbeidsongeschiktheid

Veel werkgevers maken voor hun expats zonder A1/Certificate of Coverage gebruik van de vrijwillige verzekeringen van het UWV. De vrijwillige werknemersverzekeringen voor ZW, WW en WIA geven de werknemer in het buitenland bij ziekte, werkloosheid resp. arbeidsongeschiktheid onder voorwaarden recht op een uitkering van het UWV. UWV is niet de enige partij die het risico van ziekte en arbeidsongeschiktheid bij werken in het buitenland kan verzekeren. Een mogelijk alternatief is om deze dekkingen bij een private verzekeraar af te sluiten.

Wij doen een marktonderzoek bij internationale verzekeraars en vergelijken de premies en dekkingen onderling, en met het UWV. Veelal biedt een internationale verzekeraar een betere dekking tegen een gunstigere premie. Wij adviseren (per expat) over de beste oplossing.

Terug naar Global Mobility
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op
Portretfoto Ron van Overhagen

Ron van Overhagen

adviseur global mobility

ron.van.overhagen@montaepartners.nl

+31 (0)6 15 30 12 77

Stefan Janssen

adviseur global mobility

stefan.janssen@montaepartners.nl

+31 (0)6 29 57 52 14

Vragen over internationale arbeidsongeschiktheid?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.