De reis naar een nieuw pensioencontract is lang en de exacte bestemming is nog onbekend. Wij helpen u om op de juiste bestemming te komen.

De hoofdlijnennotitie uitwerking pensioenakkoord werd op 22 juli 2020 openbaar. Op 1 januari 2023 is de beoogde inwerkingtreding en uiterlijk 1 januari 2027 moeten alle pensioenregelingen in Nederland aan het nieuwe kader voldoen.

De komende jaren moet u, als werkgever, aan de slag om te zorgen dat u in 2027 voldoet aan alle wet- en regelgeving omtrent het Pensioenakkoord. Ondanks dat er nog veel onduidelijk is, zijn er ook al veel zaken waarmee u nu al kunt beginnen. Montae & Partners helpt u hierbij. Met innovatieve oplossingen, kennisdeling en een concrete aanpak nemen wij u mee op reis naar het nieuwe Pensioenakkoord.

Hieronder leest u meer over de manieren waarop wij u kunnen helpen.

Direct contact opnemen

Pensioenakkoord QuickScan

Met de Pensioenakkoord Quick Scan geven wij u direct inzicht in de financiële gevolgen van het pensioenakkoord. Aan de hand hiervan stellen wij samen met u een plan op om uw arbeidsvoorwaarden op tijd aan de nieuwe wetgeving te laten voldoen.

Meer informatie

Op ons unieke kennisplatform krijgt u de komende jaren toegang tot alle relevante kennis rondom het Pensioenakkoord. Zo blijft uw kennis altijd up-to-date. Onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, vervroegde uittreding, generatiepact, nabestaandenregelingen, maar ook de medezeggenschap komen aan bod.

Aanmelden
Vragen over het pensioenakkoord?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.