Zorg & Verzuim

Wie investeert in gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers kan geld besparen. Wij inventariseren, analyseren en adviseren bedrijven en publieke organisatie over werkgevers- en werknemersrisico’s op het gebied van zorg en arbeidsongeschiktheid. Zo heeft u meer invloed op het gezond houden van uw medewerkers. Wij helpen u met gezond en duurzaam inzetbare medewerkers, door optimaal gebruik te maken van wet- en regelgeving in combinatie met uw verzekeringscontracten. Dit doen wij door het verbinden van de werkgever, medewerker, verzekeraar en andere stakeholders. Hierdoor verlagen uw kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid (WIA).

Vrouw met knot in haar en spijkerbroek en hakken aan

De RVU-regeling maakt eerder stoppen met werken gemakkelijker!

Werknemers die eerder willen stoppen met werken, kunnen gebruik maken van de Regeling voor Vervroegde Uittreding (RVU). Deze regeling bestond al langer, maar is per 1 januari 2021 veranderd. De nieuwe afspraken over de RVU zijn onderdeel van het Pensioenakkoord. Dit akkoord is in juni 2019 gesloten tussen het kabinet, werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties. Het Pensioenakkoord gaat niet alleen over wijzigingen in de pensioenregeling, maar ook over duurzame inzetbaarheid en eerder stoppen met werken.

Meer informatie

Duurzame inzetbaarheid

Montae & Partners ondersteunt werkgevers met het opstellen van een praktische aanpak Duurzame inzetbaarheid.

Man in blauw pak die in de lucht springt
Meer informatie

Collectieve zorgverzekering

Montae & Partners regelt dienstverlening op maat om zodoende de collectieve zorgverzekering optimaal te benutten en te integreren in uw gezondheidsbeleid.

Blauwe EHBO koffer met een document en medicijnen
Meer informatie

Verzuim, arbeidsongeschiktheid & Casemanagement

Montae & Partners doet een marktonderzoek bij internationale verzekeraars en vergelijken de premies en dekkingen onderling, en met het UWV.

Man staat bij scherm met informatie over een zorgdossier met documenten om zich heen
Meer informatie
Terug naar Werkgever
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Cornelis van den Bosch

adviseur zorg & verzuim

cornelis.van.den.bosch@montaepartners.nl

+31 (0)6 25 06 37 39

Daan Pas

adviseur zorg & verzuim

daan.pas@montaepartners.nl

+31 (0)6 48 79 84 88

Vragen over onze producten en diensten?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.