Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een containerbegrip geworden waar alles in past. Het staat vaak hoog op de strategische agenda van een bedrijf of publieke organisatie.  

Ontwikkelingen
De stijgende AOW leeftijd zorgt ervoor dat uw medewerkers langer moeten doorwerken wat leidt tot vergrijzing op de arbeidsmarkt. Digitalisering gaat een steeds belangrijkere rol spelen, veranderingen wisselen elkaar snel af. Maar ook de werkdruk en de werkstress onder medewerkers nemen toe.

Waarom
Voor zowel de werkgever als de medewerker is het belangrijk bewust te zijn van deze ontwikkelingen en met elkaar hierover in gesprek te gaan. Wanneer uw medewerkers vitaal zijn en met plezier arbeid verrichten leidt dit tot een betere werksfeer en hogere medewerkerstevredenheid. Daarnaast zijn uw medewerkers ook productiever, gemotiveerder en heeft u lagere verzuimkosten.

Ondersteuning
Montae & Partners ondersteunt werkgevers met het opstellen van een praktische aanpak Duurzame inzetbaarheid.  Dit doen wij door inzichtelijk te maken waar de mogelijkheden liggen. Vervolgens gaan wij samen met u een tijdspad maken en worden de gewenste interventies in kaart gebracht. Wij begeleiden u met de interne communicatie naar uw medewerkers.

Man in blauw pak die in de lucht springt
Terug naar Zorg & Verzuim
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Cornelis van den Bosch

adviseur duurzame inzetbaarheid

cornelis.van.den.bosch@montaepartners.nl

+31 (0)6 25 06 37 39

Dennis van de Worp

adviseur duurzame inzetbaarheid

dennis.van.de.worp@montaepartners.nl

+31 (0)6 22 79 72 34

Vragen over duurzame inzetbaarheid?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.