Over Montae & Partners

Wij zijn een toonaangevend adviesbureau en helpen onze klanten bij ingewikkelde vraagstukken over pensioen, zorg, arbeidsongeschiktheid, reward en internationale arbeidsmobiliteit. Ook verzorgen wij de bestuursondersteuning voor pensioenfondsen op organisatorisch en beleidsmatig vlak. Klanten kunnen met elk vraagstuk bij ons terecht, wij zorgen voor de beste oplossing.

Over Montae & Partners - Montae & Partners
Montae & Partners -Over Montae & Partners

Bewezen expertise

Montae & Partners is sinds 1997 actief als adviseur voor werkgevers, ondernemingsraden, vakbonden en pensioenfondsen. We hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevend allround pensioen en employee benefits adviesbedrijf met bewezen expertises op het gebied van actuariaat, juridisch, beleggingen, governance, communicatie, arbeidsongeschikheid en transitiemanagement. Onze medewerkers brengen veel kennis en ervaring in ook vanuit hun eerdere dienstverbanden bij werkgevers, verzekeraars, pensioenfondsen en vakorganisaties. Wij hebben succesvol omvangrijke en complexe pensioenveranderingstrajecten afgerond binnen én buiten de financiële sector. Wij zijn betrokken (geweest) bij meer dan 500 werkgevers en 200 pensioenfondsen met onze expertise.

 

Onderdeel van de Söderberg & Partners

Wij zijn onderdeel van de Söderberg & Partners organisatie. Deze Scandinavische onderneming is een voorloper in het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde technologie voor de pensioensector. Onze expertise en jarenlange ervaring in de Nederlandse pensioenmarkt, gecombineerd met deze innovatieve technologie van Söderberg & Partners, maakt ons een van de meest vooruitstrevende consultants van Nederland. Om onze klanten op de best mogelijke manier te adviseren en te ondersteunen bij de implementatie van een toekomstbestendige pensioenregeling maken we gebruik van innovatieve technologie. Tools zoals RiskProfiler – hoeveel risico kan en wil een medewerker nemen? – en ons digitale leerplatform Learnster, voor o.a. medewerkersvoorkeurenonderzoek, zijn hier zeer geschikt voor.

Kies vandaag nog voor een deskundig partner om u te adviseren, begeleiden en te ondersteunen. Ook bij de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Onze actuarissen, consultants, pensioenjuristen, risicomanagers en andere specialisten staan voor u klaar. Montae & Partners.

Contact

Over Montae & Partners

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Onze missie & visie

Onze missie & visie

Ons MVO beleid

Ons MVO beleid

This site is registered on wpml.org as a development site.