Onze mensen

Wij zijn allemaal enthousiaste en gedreven vakspecialisten die onze klanten door en door kennen. Met meer dan 150 collega’s werken we verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied, met een persoonlijke werkwijze. We zijn ondernemend en flexibel, en werken in hechte teams waarin we samen beslissingen nemen en altijd voor elkaar klaar staan.

Onze mensen - Montae & Partners
Montae & Partners -Onze mensen

Samen hebben we alle deskundigheid in huis

Wij zijn een diverse organisatie met verschillende expertises. Samen hebben we alle deskundigheid in huis, want we weten dat elk vraagstuk om een unieke aanpak vraagt. Daarom zoeken wij per opdracht naar de juiste match in persoonlijkheid, kennis en ervaring voor het antwoord op de verschillende vraagstukken. De komende jaren staat bij ons en onze klanten in het teken van de implementatie van de Wet toekomst pensioenen. Wij zijn trots daar een bijdrage aan te kunnen leveren!

 

Plezier in ons werk

Onze mensen staan met hun kennis, kunde en passie aan de basis van onze dienstverlening aan onze klanten. Wij geloven dat een fijne werkomgeving bijdraagt aan het werkplezier en bijdraagt aan het beste advies voor onze klanten. Werkplezier bij Montae & Partners betekent dat iedereen zichzelf kan zijn, de vrijheid heeft om eigen werk(tijden) in te delen, collega’s die voor elkaar klaarstaan en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een omgeving waar professioneel en informeel hand in hand gaan.

This site is registered on wpml.org as a development site.