Montae & Partners -BestuursondersteuningMontae & Partners -Bestuursondersteuning

Bestuursondersteuning

“Uw eigen bestuursbureau en de voordelen van een groot professioneel pensioen adviesbureau.”

Uw eigen bestuursbureau 

Sinds 2008 verzorgen wij de bestuursondersteuning voor meer dan 15 pensioenfondsen op organisatorisch en beleidsmatig vlak. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak gebeurt dat altijd op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau. Zo heeft u uw eigen bestuursbureau en de voordelen van een groot professioneel pensioen adviesbureau.

Onze beloftes

Het bestuur kan zich volledig richten op het besturen
Besturen van pensioenfondsen moeten zich kunnen richten op de strategie van het pensioenfonds, formuleren van beleid en managen van risico’s. Kortom, een bestuur moet de handen vrij hebben om te besturen. Wij verzorgen alles rondom het bestuur om dit mogelijk te maken. Van het opstellen van beslisdocumenten tot het regelen van de vergaderzalen.

Onafhankelijke bestuursondersteuning
Voor een adequate inrichting van de bestuursondersteuning is onafhankelijkheid cruciaal, wij bieden u deze onafhankelijkheid. Het bestuursbureau heeft hetzelfde doel als het bestuur.

Gegarandeerde kwaliteit
Waarborgen van kwaliteit vraagt om brede kennisdeling binnen het “klantteam” en het toepassen van het vier-ogen principe. Het bundelen van de activiteiten van verschillende bestuursbureaus binnen één onafhankelijke organisatie creëert synergie en kwaliteitsvoordelen door ervaring met en feedback van andere pensioenfondsen. Daarnaast, is Montae & Partners ISO gecertificeerd.

Gegarandeerde continuïteit
Wij garanderen u de continuïteit van onze dienstverlening. Binnen Montae & Partners zijn meer dan 60 collega’s toegewijd aan de slag voor het team van Bestuursondersteuning. Binnen dit team verzorgen wij de vervanging waar nodig. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij bij calamiteiten altijd ook nog een beroep doen op onze overige Montae & Partners-collega’s.

Door de samenwerking binnen de verschillende bestuursbureaus hoeven wij niet per fonds het wiel opnieuw uit te vinden, onder andere hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Dit resulteert in een voor u aantrekkelijk vast tarief.

This site is registered on wpml.org as a development site.