Werken bij Montae & Partners

“Ik voel me thuis op mijn werk. Er heerst een open cultuur en collega’s zijn ontzettend behulpzaam. We hebben veel vakkennis die we inzetten voor onze klanten. Je krijgt ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Werk en privé heb ik goed in balans. En zeker niet onbelangrijk: de arbeidsvoorwaarden zijn goed.”

Werken bij Montae & Partners - Montae & Partners
Montae & Partners -Werken bij Montae & Partners

Plezier in je werk

Onze mensen staan met hun kennis, kunde en passie aan de basis van ons succes! Daarom willen wij ervoor zorgen dat iedereen lekker in hun vel zit en gelukkig is in zijn werk. Wij geloven dat een fijne werkomgeving bijdraagt aan jouw werkplezier. Werkplezier bij Montae & Partners betekent,  jezelf kunnen zijn, je thuis voelen op je werk, de vrijheid hebben om je eigen werk(tijden) in te delen, fijne collega’s die voor elkaar klaarstaan en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een omgeving waar professioneel en informeel hand in hand gaan.

Als wij zorgen dat jij op je plek zit, weten we zeker dat jij je beste werk doet voor onze klanten. Door wat je weet, wat je kunt en wie je bent, zorg jij er voor dat onze klanten succesvol zijn. Jij blij, klant blij en daarmee ook Montae & Partners blij.

Bekijk alle vacatures

Het verschil maken bij Montae & Partners

Werk dat bij jou past, dat is waar het bij ons om draait. Wij zijn een diverse organisatie met verschillende expertises, en samen hebben we alle deskundigheid in huis, omdat we weten dat elk vraagstuk om een unieke aanpak vraagt. Daarom zoeken wij per opdracht naar de juiste match in persoonlijkheid, kennis en ervaring voor het antwoord op de verschillende vraagstukken. De komende jaren staat bij ons en onze klanten in het teken van de implementatie van de Wet toekomst pensioenen. Wij zijn trots daar een bijdrage aan te leveren.

Wij zijn een toonaangevend adviesbureau en helpen bij ingewikkelde vraagstukken over pensioen, zorg, arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Ook verzorgen wij de bestuursondersteuning voor pensioenfondsen op organisatorisch en beleidsmatig vlak. Klanten kunnen met elk vraagstuk bij ons terecht, en wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Onze klanten zijn pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. Wij bieden ondersteuning op actuariële en juridische vraagstukken, risicobeheersing, vermogensbeheer, communicatie, governance en strategie.

Solliciteer direct

Vacatures

Wie zijn jouw toekomstige collega’s

Wij zijn enthousiaste en gedreven vakspecialisten die onze klanten door en door kennen, en hen ontzorgen van A tot Z. Met meer dan 150 collega’s werken wij verspreid over kantoren in Nederland en het Caribisch gebied, maar het voelt alsof je iedereen persoonlijk kent. Wij zijn ondernemend, flexibel, en werken in hechte teams waarin we samen beslissingen nemen en altijd voor elkaar klaar staan.

Wil je dat zelf ervaren? Kom dan eens vrijblijvend op gesprek. Laat je door ons verrassen. Bel of stuur ons een mailtje.

Ik wil een vrijblijvend gesprek

Jouw ontwikkeling

Montae & Partners is voortdurend in ontwikkeling en daarom besteden wij veel aandacht aan het bijhouden van onze kennis. Pensioenkennis is handig voor veel functies maar niet altijd noodzakelijk om bij ons te starten. Dat leer je bij ons!

Wij begrijpen als geen ander dat een toekomstgerichte organisatie zowel ervaren experts als jonge talenten nodig heeft. Daarom zijn wij het Young Professionals programma gestart. Of je nu net je opleiding hebt afgerond of je nog niet voldoende pensioen ervaring hebt, je leert bij ons direct in de praktijk van onze specialisten. Dit is de beste opleiding en zorgt ervoor dat we ons allemaal onderdeel van Montae & Partners voelen.

Solliciteer direct

Aan de slag bij Montae & Partners

Werk jij graag aan complexe vraagstukken? Adviseer of ondersteun jij als een van de besten een pensioenfondsbestuur in de uitvoering van haar taken? Maak jij graag samen met je collega’s het verschil in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel? Help jij werkgevers aan een onderscheidend arbeidsvoorwaardenpakket voor hun medewerkers? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou bij Montae & Partners!

Solliciteer direct
This site is registered on wpml.org as a development site.