Montae & Partners -MVO beleidMontae & Partners -MVO beleid

MVO beleid

Montae & Partners neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid
Wij zijn ons bewust dat onze activiteiten zowel positieve als negatieve impact hebben op onze omgeving. We streven er daarom naar om verantwoorde keuzes te maken in onze dagelijkse activiteiten. Onze ambitie is om te ondernemen met oog op de toekomst. In ons maatschappelijk verantwoord ondernemingsbeleid richten wij ons op drie pijlers: onze medewerkers, onze dienstverlening en onze omgeving.

Onze medewerkers
Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich welkom, veilig en vitaal voelen. Medewerkers die hun werk met plezier en enthousiasme doen, hebben energie om een bijdrage te leveren aan de doelen van Montae & Partners. Zo werken we samen aan een toekomstbestendig Montae & Partners.

Onze dienstverlening
Wij helpen onze klanten bewuste(re) keuzes te maken. Wij dagen onszelf continu uit om via onze werkzaamheden, producten en diensten direct of indirect maatschappelijke impact te maken.

Onze omgeving
Wij dagen onszelf uit om te ondernemen met oog voor onze omgeving. Zo vinden wij het belangrijk een sociale bijdrage te leveren aan onze omgeving door inzet van onze medewerkers en daar tijd en kennis voor beschikbaar te stellen. Zo doen wij mee aan NLdoet, de week van het geld en de Pensioen3daagse. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij onze (negatieve) impact op het klimaat verkleinen.

Sustainable Development Goals
Ons MVO beleid richt zich binnen deze drie pijlers op een aantal thema’s die belangrijk zijn voor ons. Wij gebruiken de Sustainable Development Goals (SDG’s) als framework om te benadrukken hoe onze thema’s de SDG’s ondersteunen.

Kennis en bewustwording creëren

Financiële fitheid

Fysieke en mentale fitheid

Gelijkheid en diversiteit

Zorg voor de omgeving

This site is registered on wpml.org as a development site.