Bestuursondersteuning

Sinds 2008 verzorgen wij de bestuursondersteuning voor veel pensioenfondsen op organisatorisch en beleidsmatig vlak. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak gebeurt dat altijd op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau.

''Uw eigen bestuursbureau en de voordelen van een groot professioneel pensioen adviesbureau.''

Uw eigen bestuursbureau

Sinds 2008 verzorgen wij de bestuursondersteuning voor veel pensioenfondsen op organisatorisch en beleidsmatig vlak. Dankzij onze multidisciplinaire aanpak gebeurt dat altijd op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau.

Zo heeft u uw eigen bestuursbureau en de voordelen van een groot professioneel pensioen adviesbureau. Wij verzorgen voor ruim 15 fondsen de bestuursondersteuning.

Onze beloftes

Het bestuur kan zich volledig richten op het besturen

Besturen van pensioenfondsen moeten zich kunnen richten op de strategie van het pensioenfonds, het formuleren van beleid en het managen van risico’s. Kortom, een bestuur moet de handen vrij hebben om te besturen. Wij verzorgen alles rondom het bestuur om dit mogelijk te maken. Van het opstellen van beslisdocumenten tot het regelen van de vergaderzalen.

Onafhankelijke bestuursondersteuning

Voor een adequate inrichting van de bestuursondersteuning is onafhankelijkheid cruciaal, wij bieden u deze onafhankelijkheid. Het bestuursbureau heeft hetzelfde doel als het bestuur.

Gegarandeerde kwaliteit

Waarborgen van kwaliteit vraagt om brede kennisdeling binnen het “klantteam” en het toepassen van het vier-ogen principe. Het bundelen van de activiteiten van verschillende bestuursbureaus binnen één onafhankelijke organisatie creëert synergie en kwaliteitsvoordelen door ervaring met en feedback van andere pensioenfondsen. Daarnaast is Montae & Partners ISO gecertificeerd.

Gegarandeerde continuïteit

Wij garanderen u de continuïteit van onze dienstverlening. Binnen Montae & Partners zijn meer dan 40 collega’s dedicated aan de slag voor het team van Bestuursondersteuning. Binnen dit team verzorgen wij de vervanging waar nodig. Mocht dat nodig zijn dan kunnen wij bij calamiteiten altijd ook nog een beroep doen op één van onze 135 overige Montae & Partners-collega’s.

Door onze fixed fee weet u vooraf precies waar u aan toe bent

Wij leveren onze dienstverlening op basis van een vaste prijs. Door de samenwerking binnen de verschillende bestuursbureaus hoeven wij niet per fonds het wiel opnieuw uit vinden, onder andere hierdoor kunnen wij efficiënt werken. Dit resulteert in een voor u aantrekkelijke fixed fee.

Terug naar Pensioenfondsen

Meer informatie?

neem contact op met één van onze specialisten

Henry van Eck

Adviseur bestuursondersteuning

henry.van.eck@montaepartners.nl

+31 (0)6 22 24 04 47

Vragen over onze bestuursondersteuning?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.