Montae & Partners -Over onsMontae & Partners -Over ons

Over ons

De juiste keuzes maken over de pensioenregeling binnen het totale arbeidsvoorwaardenpakket kan een flinke uitdaging zijn. Bij OR Pensioen helpen wij ondernemingsraden met het maken van de juiste strategische keuzes. Een kleiner vraagstuk of een veelomvattend project? Onze adviseurs helpen u graag om elk risico en elke kans professioneel te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat de ondernemingsraad de afweging en de te maken keuzes helder in beeld heeft, goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en een gedegen gesprekspartner is voor de werkgever en diens adviseur.

Onderdeel van Montae & Partners

OR Pensioen is onderdeel van Montae & Partners, een toonaangevend adviseur van pensioenfondsen, werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers en topmanagers. Montae & Partners is een erkend specialist in adviesdiensten op het gebied van pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit. Vanuit Montae & Partners adviseren wij al 25 jaar circa 50 ondernemingsraden per jaar. Van (heel) groot tot klein, zowel in de profit- als nonprofit sector.

Onze adviseurs

Inge Bakker studeerde sociale zekerheidskunde. Sinds 2021 adviseert zij ondernemingsraden. Binnen Montae & Partners is Inge verantwoordelijk voor de advisering aan medezeggenschapsorganen. Zoals bijvoorbeeld aan (centrale) ondernemingsraden en verantwoordings- en belanghebbendenorganen van pensioenfondsen. Door haar vakbondsachtergrond is zij goed thuis in de dynamiek van sociale partners en arbeidsvoorwaarden. Naast haar advieswerkzaamheden is zij voorzitter van de ondernemingsraad van Montae & Partners.

Roel Nass studeerde econometrie. Hij werkt sinds 1994 als actuaris en hij adviseert ondernemingsraden en werkgevers. Roel heeft een voorliefde voor de cijfermatige (actuariële) kant van pensioen. Daardoor doorziet hij goed de gevolgen van een introductie of wijziging van een pensioenregeling voor werkgevers en medewerkers. Roel adviseert een flink aantal ondernemingsraden in de Rotterdamse havensector en chemiesector.

Bram Borgdorff adviseert (centrale) ondernemingsraden en belanghebbenden- en verantwoordingsorganen van pensioenfondsen. Hij heeft een voorliefde voor actuariële pensioenvraagstukken en vertaalt deze vraagstukken uitstekend in begrijpelijke taal. Tijdens zijn studie Economie werkte Bram een aantal jaren als klantmedewerker bij de pensioenafdeling van Nationale Nederlanden. Dit maakt dat Bram vaak lastige pensioensituaties op een toegankelijke manier kan uitleggen. Bram heeft naast economie drie jaar Engelse taal en cultuur gestudeerd: hij schrijft en spreekt vloeiend Engels.

Gerrold Smolders is een ervaren adviseur. Hij adviseert zowel werkgevers als ondernemingsraden over pensioen en andere verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Gerrold kan dan ook goed inschatten hoe werkgevers denken en wat helpt om het speelveld en ruimte te bepalen. Co-creatie is daarin voor Gerrold het kernwoord. Het is de kunst om tijdens het overlegproces de verbinding tussen werkgever en ondernemingsraad te bewaken om zo een optimaal resultaat te behalen.

This site is registered on wpml.org as a development site.