Montae & Partners -Risk & Investment consultancyMontae & Partners -Risk & Investment consultancy

Risk & Investment consultancy

Het vermogens- en balansbeheer is een belangrijk onderdeel van een pensioenfonds. Tegelijkertijd wordt het gezien als een technisch, specialistisch vakgebied dat inhoudelijk wat verder af staat van veel pensioenbestuurders. Het is essentieel dat de adviezen over vermogensbeheer gerelateerde onderwerpen op een toegankelijke wijze aan het bestuur worden gepresenteerd.

Vanuit ons Investment Consultancy team kunnen wij uw bestuur ondersteunen bij alle onderdelen van de vermogensbeheercyclus. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de wereld van vermogensbeheer. Tegelijkertijd spreken we de taal van bestuurders. Dit stelt ons in staat u als pensioenfondsbestuur op een begrijpelijke wijze te adviseren over de complexe materie van het vermogens- en balansbeheer, of u te ondersteunen bij het kritisch beoordelen van de adviezen van fiduciair managers of uw andere adviseurs.

Een belangrijk onderdeel van onze advisering betreft de begeleiding van onze klanten in de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Wij helpen u hierbij graag.

Lees meer over onze expertises

This site is registered on wpml.org as a development site.