Montae & Partners -Strategie & GovernanceMontae & Partners -Strategie & Governance

Strategie & Governance

Montae & Partners is de toonaangevende dienstverlener in de complexe wereld van pensioenen. Ons deskundige team biedt een breed scala aan diensten op het gebied van Strategie & Governance, waaronder procesbegeleiding, inhoudelijk advies en afstemming met relevante stakeholders.

We werken nauw samen met onze klanten om ze efficiënt en effectief te adviseren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Als marktleider in governance en functioneren van besturen vinden wij dat governance een instrument moet zijn dat pensioenfondsen helpt doelstellingen te realiseren. Zodat bestuur en Raad van Toezicht waardevoller worden voor de organisatie.

Bij Montae & Partners bieden we strategische en praktische diensten. Van trainingen en functieprofielen opstellen tot advies voor het herinrichten van de organisatie of bestuursmodel. Van innovatieve regelingen en slim risicomanagement tot nieuwe vormen van samenwerken. Maar we gaan altijd net dat beetje verder. En stoppen niet tot het vraagstuk naar tevredenheid is beantwoord.

Al jarenlang staan we tientallen fondsen bij. Groot of klein, ondernemings-, bedrijfstak- of beroepspensioenfondsen. Ook ontwikkelden we in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen de Board Functioning Index. Met dit online instrument helpen we bestuur en toezicht bij evaluaties.

This site is registered on wpml.org as a development site.