Montae & Partners -Wet toekomst pensioenenMontae & Partners -Wet toekomst pensioenen

Wet toekomst pensioenen

De regels voor pensioen gaan veranderen. Dat gaat gebeuren met de Wet toekomst pensioenen. De beoogde ingangsdatum van deze wet is 1 juli 2023. Werkgevers(organisaties), werknemers(organisaties) en pensioenuitvoerders hebben tot uiterlijk 1 januari 2027 de tijd om de nieuwe pensioenregels in te voeren. Dit betekent voor u dat u nieuwe afspraken moet maken. Met uw werknemers(organisaties), maar ook met uw pensioenuitvoerder. Wat de precieze regels en voorwaarden voor die afspraken zijn, is nu nog niet 100% tot in detail uitgewerkt. Maar u kunt wel al met veel zaken aan de slag!  

Montae & Partners helpt u met de invoering van de Wet toekomst pensioenen. Met innovatieve oplossingen, kennisdeling en een concrete aanpak nemen wij u mee in het verandertraject. Neem contact met ons op hoe wij dat samen kunnen doen.

Met de Wtp Quickscan geven wij u direct inzicht in de financiële gevolgen van het pensioenakkoord. Aan de hand hiervan stellen wij samen met u een plan op om uw arbeidsvoorwaarden op tijd aan de nieuwe wetgeving te laten voldoen.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.