Montae & Partners -Collectieve zorgverzekeringMontae & Partners -Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering

De overheid legt steeds meer (financiële) verantwoordelijkheden neer bij de werkgever. Dat vraagt om een slimme aanpak om werknemers zo gezond en vitaal mogelijk te houden. Als een werknemer toch ziek wordt, dan moeten de juiste middelen worden ingezet om de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen. Een goede collectieve zorgverzekering is een belangrijk onderdeel binnen het gezondheidsbeleid van de werkgever.

Een collectieve zorgverzekering is méér dan alleen korting voor werknemers. Wij helpen u met de juiste dekkingen, toegespitst op uw verzuimproblematiek. Wij regelen dienstverlening op maat om zodoende de collectieve zorgverzekering optimaal te benutten en te integreren in uw gezondheidsbeleid.

Wij informeren u proactief over ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt en hoe deze zich verhouden tot jouw huidige collectieve zorgcontract. Daarnaast ondersteunen wij bij de communicatie om zoveel mogelijk medewerkers te bereiken en te informeren over de voordelen van de collectieve zorgverzekering.

This site is registered on wpml.org as a development site.