Montae & Partners -Duurzame inzetbaarheidMontae & Partners -Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een containerbegrip geworden waar alles in past. Het staat vaak hoog op de strategische agenda van een bedrijf. Duurzame inzetbaarheid omvat allerlei ontwikkelingen die van invloed zijn op de arbeidsmarkt, zoals de stijgende AOW-leeftijd, vergrijzing, digitalisering en toenemende werkdruk en werkstress onder medewerkers.

Het is belangrijk dat werkgevers en medewerkers zich bewust zijn van deze ontwikkelingen en erover in gesprek gaan. Wanneer medewerkers vitaal zijn en met plezier werken, leidt dit tot een betere werksfeer, hogere medewerkerstevredenheid, hogere productiviteit en gemotiveerde medewerkers. Bovendien kunnen verzuimkosten lager worden.

Montae & Partners kan werkgevers ondersteunen bij het opstellen van een praktische aanpak voor duurzame inzetbaarheid. We bieden inzicht in de mogelijkheden en stellen samen met de werkgever een tijdspad op en brengen de gewenste interventies in kaart. Ook helpen we bij de interne communicatie naar medewerkers. Kies voor duurzame inzetbaarheid met Montae & Partners.

This site is registered on wpml.org as a development site.