Werkgevers

Wij zijn een toonaangevend adviseur op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, zorg en arbeidsongeschiktheid en internationale arbeidsmobiliteit.

Met meer dan 130 specialisten gecombineerd met onze innovatieve en unieke tooling kunnen wij zowel u als werkgever, als uw werknemers optimaal ondersteunen op deze vaak complexe onderdelen van het arbeidsvoorwaardenpakket. Wij leveren maatwerk oplossingen aan meer dan 500 werkgevers variërend van 10 tot 20.000 werknemers, zowel nationaal als internationaal.

Wij helpen u graag het maximale effect te halen uit uw vaak kostbare verzekerbare arbeidsvoorwaardenpakket.

Vrouw met knot in haar en spijkerbroek en hakken aan

De RVU-regeling maakt eerder stoppen met werken gemakkelijker!

Werknemers die eerder willen stoppen met werken, kunnen gebruik maken van de Regeling voor Vervroegde Uittreding (RVU). Deze regeling bestond al langer, maar is per 1 januari 2021 veranderd. De nieuwe afspraken over de RVU zijn onderdeel van het Pensioenakkoord. Dit akkoord is in juni 2019 gesloten tussen het kabinet, werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties. Het Pensioenakkoord gaat niet alleen over wijzigingen in de pensioenregeling, maar ook over duurzame inzetbaarheid en eerder stoppen met werken.

Meer informatie

Pensioen

Een goede pensioenregeling past bij de strategische doelstellingen van uw organisatie. Wij benaderen een pensioenregeling als arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers. Maar even belangrijk is de financiële verplichting die een aanzienlijke invloed kan hebben op de winst, cashflow en balans van uw organisatie.

Hoe haalt u het meeste uit uw pensioenregeling? Wij helpen u daar graag bij.

Blauw spaarvarken
Ga naar Pensioen

Zorg & Verzuim

Wie investeert in gezondheid en duurzame inzetbaarheid van werknemers kan kosten besparen. Wij inventariseren, analyseren en adviseren bedrijven over werkgevers- en werknemersrisico’s op het gebied van zorg en arbeidsongeschiktheid.

Zo heeft u meer invloed op het gezond houden van uw werknemers, met als gevolg het verlagen van verzuim.

Man staat bij scherm met informatie over een zorgdossier met documenten om zich heen
Ga naar Zorg & Verzuim

Global Mobility

U bent werkgever en zendt werknemers (expats) uit naar een ander land. Welke risico’s lopen deze Global Mobility werknemers? Vallen ze onder de sociale zekerheid in hun thuisland, of niet?

Wij bieden kennis over de risico’s van het uitzenden. En dragen bij aan uw zorgplicht, door u bewust te maken van (lokale) sociale zekerheid.

Man in blauw pak duwt blauwe wereldbol vooruit, er vliegt een vliegtuig om de wereldbol heen en er zijn wolken
Ga naar Global Mobility

B.A.A.S.

U heeft een arbeidsvoorwaardenpakket met daarin allerlei arbeidsvoorwaarden zoals verlofdagen, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Dit kost geld en is belangrijk voor de motivatie en binding van uw werknemers.


Om dit te stroomlijnen wilt u weten wat de waarde is van het pakket, hoe deze zich verhoudt tussen medewerkers en ten opzicht van concurrentie. En of deze nog past binnen de ontwikkeling van uw organisatie.

Ga naar B.A.A.S.
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Theo Stam

adviseur werkgevers

theo.stam@montaepartners.nl

+31 (0)6 43 78 29 62

Vandena van der Meer

adviseur werkgevers

vandena.van.der.meer@montaepartners.nl

+31 (0)6 29 34 91 28

Vragen over onze producten en diensten?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.