Beheer

Het pensioen is een belangrijke en kostbare arbeidsvoorwaarde voor u en uw werknemers. Goed pensioenbeheer is belangrijk voor nu, maar zeker ook voor later. De financiële risico's zijn enorm. U wilt niet geconfronteerd worden met te hoge premies omdat u de pensioengevend salarissen in het verleden verkeerd heeft doorgegeven. Foutieve gegevens kunnen leiden tot een te hoge of te lage premie. Een werknemer (of nabestaande) krijgt dan pensioen te kort. Of er volgt een naheffing.

Door pensioenbeheer uit te besteden aan Montae & Partners verloopt uw pensioenadministratie soepel en foutloos en voorkomt u mogelijke nadelige financiële gevolgen. Voor u als werkgever en/of uw werknemers.

Het is interessant voor bedrijven die achterstanden hebben in hun mutatie verwerking. En bedrijven die geen interne of externe controle doen op de ingevoerde mutatie. Maar ook bedrijven met HR medewerkers voor wie “pensioen maar ingewikkeld is” helpen wij in het goed beheren van pensioenen.

Blauwe datakubus met laptops eromheen
Terug naar Pensioen

Meer informatie?

neem contact op met één van onze specialisten

Liesbeth Hufen

Adviseur pensioenbeheer

liesbeth.hufen@montaepartners.nl

+31 (0)6 25 24 59 89

Vragen over ons pensioenbeheer?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.