Collectieve zorgverzekering

Door de steeds meer toenemende privatisering van de sociale zekerheid, is het voor werkgevers belangrijk dat werknemers gezond en inzetbaar blijven.

De overheid legt steeds meer (financiële) verantwoordelijkheden neer bij de werkgever. Dat vraagt om een slimme aanpak om uw werknemers zo gezond en vitaal mogelijk te houden. Als een werknemer toch ziek wordt, dan moet u de juiste middelen inzetten om de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Een goede collectieve zorgverzekering is een belangrijk onderdeel binnen het gezondheidsbeleid van de werkgever. Het is méér dan alleen korting voor werknemers. Wij helpen u met de juiste dekkingen, toegespitst op uw verzuimproblematiek. Wij regelen dienstverlening op maat om zodoende de collectieve zorgverzekering optimaal te benutten en te integreren in uw gezondheidsbeleid.

Proactief informeert Montae & Partners u over de ontwikkelingen in de zorgverzekeringsmarkt en hoe dat zich verhoudt ten opzichte van uw huidige collectief zorgcontract. Verder ondersteunen wij u in de communicatie om zoveel mogelijk medewerkers te bereiken.

Blauwe EHBO koffer met een document en medicijnen
Terug naar Zorg & Verzuim
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Cornelis van den Bosch

adviseur zorg & verzuim

cornelis.van.den.bosch@montaepartners.nl

+31 (0)6 25 06 37 39

Daan Pas

adviseur zorg & verzuim

daan.pas@montaepartners.nl

+31 (0)6 48 79 84 88

Vragen over collectieve zorgverzekeringen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.