Montae & Partners -Digitale communicatieMontae & Partners -Digitale communicatie

Digitale communicatie

Deelnemers op ieder moment actueel inzicht bieden in zijn of haar financiële pensioeninformatie.

Waar we nu vooral communiceren over het pensioen van een deelnemer, bieden we de deelnemers straks ook inzicht in pensioen. Voor een deelnemer is inzicht een eerste stap op weg naar een persoonlijk en totaal financieel plan. Dit sluit aan bij de wensen van de deelnemer en de AFM. De AFM wil dat pensioen-communicatie gericht is op deelnemersactivatie. Wij bieden u een digitaal platform aan dat uw deelnemers straks inzicht geeft in het te verwachten pensioen versus het gewenste pensioen op de beoogde pensioen-datum. En welke keuzes hebben zij hierbij? Ga ik risicovoller beleggen of wil ik meer bijsparen? Wil ik eerder met pensioen of juist zo lang mogelijk doorwerken?

U geeft uw deelnemers het bedoelde inzicht in hun pensioen en zij kunnen op basis hiervan keuzes maken. Dit organiseren wij vanuit een collectieve aanpak met oog voor het individu. Ons digitale platform is compliant by design en heeft een 100% audittrail. Op die manier is iedereen verzekerd van een betrouwbaar en veilig platform.  Door een combinatie van persoonlijke aandacht, inzicht en slimme technologie is bovendien maatwerk pensioencommunicatie eenvoudig te realiseren en daarmee voor iedereen toegankelijk en ook nog eens betaalbaar.

Pensioen als integraal onderdeel van de financiële planning van deelnemers. Van ‘overzicht’ naar ‘inzicht in’ realiseert u op interactieve wijze tijdige betrokkenheid van uw deelnemers bij individuele keuzes. Keuzes als logisch onderdeel van het nieuwe pensioenstelsel.

Ons digitaal platform is zo ontwikkeld dat een individu er volledig zelfstandig gebruik van kan maken. Onze ervaring is dat iedere vorm van begeleiding veel waarde voor het individu toevoegt. Voor eenvoudige onderwerpen is de selfservice aanpak helemaal passend, terwijl voor meer complexe onderwerpen meer begeleiding wenselijk is.

Welk pakket past bij uw ambities?

DPF Light

  • Op eigen kracht, gebruik van het platform op basis van 100% selfservice voor het individu.

DPF Basis

  • Collectief, een combinatie van het gebruik van het platform op basis van 100% selfservice en begeleiding via groepssessie.

DPF Plus

  • Ondersteunend, volledig gebruik van het platform (individu of collectief) in combinatie met persoonlijke begeleiding.
This site is registered on wpml.org as a development site.