Montae & Partners -Digitaal PensioenfondsMontae & Partners -Digitaal Pensioenfonds

Digitaal Pensioenfonds

Wij bieden een modulair IT-aanbod dat jou volledig ontzorgt, aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. In de snel veranderende pensioenwereld is het cruciaal om inzicht te hebben in je IT-framework en de vereisten die eraan worden gesteld om verantwoordelijkheid te kunnen nemen. Onze quickscan inventariseert jouw huidige situatie en behoeften, waarna we een gepersonaliseerd voorstel op maat maken. Samen selecteren we de meest geschikte modules en bepalen we hoe we deze kunnen implementeren.

Met ons Digitaal Pensioenfonds heb jij de bestuurlijke regie over de digitalisering in handen en kan je een robuuste pensioenuitvoering waarborgen. Onze verschillende modules worden op maat gemaakt voor jouw specifieke situatie. Het beheersen van IT-kosten is van groot belang voor de deelnemers en IT-beheersing is een belangrijke voorwaarde.

Bekijk ook onze andere modules, waaronder de Bestuurlijke IT-omgeving & online vergaderen, Dashboard niet-financiële risico’s, Het bestuurdersportaal, Dashboard financiële risico’s, PensioenCustodian en Digitale communicatie. Ons Digitaal Pensioenfonds is gebaseerd op een stevige basis van beleidsdocumenten en regie over digitalisering.

This site is registered on wpml.org as a development site.