Montae & Partners -Marktvergelijking pensioenregelingMontae & Partners -Marktvergelijking pensioenregeling

Marktvergelijking pensioenregeling

Een goede pensioenregeling past bij de strategische doelstellingen van uw organisatie. Na het salaris is de pensioenregeling de duurste en vaak ook de meest ondergewaardeerde arbeidsvoorwaarde. U wilt daar het maximaal haalbare uithalen voor uw werknemers. Wij helpen u daarbij! ​

Montae & Partners helpt u graag bij een marktvergelijking van uw pensioenregeling. We kunnen ondersteunen bij het ontwerpen en inkopen van een passende pensioenregeling die aansluit bij de strategische doelstellingen van uw organisatie. Als ervaren pensioenadviseurs begrijpen wij dat een pensioenregeling zowel een belangrijke financiële verplichting is als een essentiële arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers.

We houden rekening met de te verwachten kosten, wensen van uw organisatie, (fiscale) regelgeving en maatschappelijk trends. Onze aanpak kenmerkt zich door het verbinden van alle ‘stakeholders’. Zij beslissen immers mee. Zo creëert u draagvlak voor wijziging van de regeling binnen uw organisatie. Met behulp van een inventarisatie brengen wij de randvoorwaarden en uw wensen voor de pensioenregeling en pensioenuitvoerder in kaart.

U ontvangt van ons een bondige, heldere rapportage met de conclusies en aanbevelingen voor de invulling van uw pensioenregeling.

This site is registered on wpml.org as a development site.