Montae & Partners -Selectie en evaluatie pensioenuitvoerdersMontae & Partners -Selectie en evaluatie pensioenuitvoerders

Selectie en evaluatie pensioenuitvoerders

Zoekt u een uitvoerder voor uw pensioenregeling? Montae & Partners helpt u graag bij de selectie en evaluatie van uw pensioenuitvoerder. Als ervaren pensioenadviseurs begrijpen wij dat een pensioenregeling zowel een belangrijke financiële verplichting is als een essentiële arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers.

We houden rekening met de te verwachten kosten, de wensen van uw organisatie, (fiscale) regelgeving en maatschappelijk trends. Onze aanpak kenmerkt zich door het verbinden van alle ‘stakeholders’. Zij beslissen immers mee. Met behulp van een inventarisatie brengen wij de randvoorwaarden en uw wensen voor de pensioenregeling en pensioenuitvoerder in kaart.

Op basis van uw randvoorwaarden en wensen voor de pensioenregeling, maken wij een ‘shortlist’ uit de beschikbare aanbieders bij wie een offerte wordt opgevraagd. De ontvangen offertes analyseren wij op basis van onze vier P’s van de pensioenuitvoering:

  • Prijsstelling;
  • Pensioenproduct; 
  • Performance (met behulp van de beleggingstoets ‘Penformance’);
  • Pensioenuitvoerders (met behulp van onze kwaliteitsindex ‘Flow’).

Na de analyse van de offertes komen wij tot een advies over de aanbiedingen van de diverse aanbieders. U ontvangt van ons een bondige, heldere rapportage met de conclusies en aanbevelingen voor een pensioenuitvoerder.

This site is registered on wpml.org as a development site.