Pensioen consultancy

Een goede pensioenregeling past bij de strategische doelstellingen van uw organisatie. Na het salaris is de pensioenregeling de duurste en vaak ook de meest ondergewaardeerde arbeidsvoorwaarde. U wilt daar het maximaal haalbare uithalen voor uw werknemers. Onze pensioen consultants helpen u daarbij!

Onze deskundigen hebben ruime ervaring met het oplossen van complexe pensioenvraagstukken en houden daarbij altijd rekening met te verwachten kosten, (fiscale) regelgeving, maatschappelijke trends en uw organisatiewensen. Bij Montae & Partners maken wij pensioenadvies begrijpelijk en presenteren wij het op een heldere en toegankelijke manier. Wij zorgen ervoor dat u grip krijgt op uw pensioenregeling en proactief op de hoogte wordt gehouden van relevante ontwikkelingen.

Onze unieke combinatie van expertise, snelheid, bereikbaarheid en flexibiliteit maakt ons onderscheidend in de markt. Wij zijn betrokken bij onze relaties en werken resultaatgericht. Onze no-nonsense en laagdrempelige aanpak zorgt ervoor dat de samenwerking met ons prettig en plezierig is. Bij Montae & Partners gaan wij graag aan de slag met uw pensioenvraagstukken en zorgen wij voor een passende pensioenregeling die past bij uw organisatie.

Lees meer over onze expertises

This site is registered on wpml.org as a development site.