Montae & Partners -ZiektekostenMontae & Partners -Ziektekosten

Ziektekosten

Heeft u meerdere expats naar het buitenland uitgezonden? Is er sprake van detachering? Is het een verdragsland? Wij controleren of uw internationaal actieve werknemers recht hebben op de basisverzekering in Nederland of dat er een internationale oplossing nodig is.

Montae & Partners beantwoordt de vraag welke internationale ziektekostenverzekering het beste past bij u als werkgever en uw expats. Hierbij vergelijken wij op gebied van voorwaarden, beheer, premies, etc.. Transparant en overzichtelijk brengen wij uw huidige situatie ten opzichte van de mogelijkheden in kaart. Waarbij wij de (verborgen) risico’s zoveel mogelijk uitsluiten.

Door verzekeren buiten de landgrenzen, krijgt u te maken met internationale verzekeraars en andere regelgeving dan in Nederland. Zo kan een verzekeraar uw expat weigeren om medische redenen. Voor acceptatie wordt bij een individuele verzekering altijd een gezondheidsverklaring gevraagd. Er is dus een risico dat de betreffende medewerker niet wordt geaccepteerd.

Montae & Partners maakt altijd collectieve afspraken met een verzekeraar, waaronder non selecte acceptatie. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle expats, dezelfde ruime dekking hebben bij één verzekeraar. Zo worden alle expats gelijk behandeld en heeft u de zekerheid van een goede dekking.

This site is registered on wpml.org as a development site.