Ziektekosten

Heeft u meerdere expats naar het buitenland uitgezonden? Is er sprake van detachering? Is het een verdragsland? Wij controleren of uw internationaal actieve werknemers recht hebben op de basisverzekering in Nederland of dat er een internationale oplossing nodig is.

Montae & Partners beantwoordt de vraag welke internationale ziektekostenverzekering het beste past bij u als werkgever en uw expats. Hierbij vergelijken wij op gebied van voorwaarden, beheer, premies, etc.. Transparant en overzichtelijk brengen wij uw huidige situatie ten opzichte van de mogelijkheden in kaart. Waarbij wij uw (verborgen) risico’s zoveel mogelijk uitsluiten.

Door verzekeren buiten de landgrenzen, krijgt u te maken met internationale verzekeraars en andere regelgeving dan in Nederland. Zo kan een verzekeraar uw expat weigeren om medische redenen. Voor acceptatie wordt bij een individuele verzekering altijd een gezondheidsverklaring gevraagd. Er is dus een risico dat de betreffende medewerker niet wordt geaccepteerd. En dus niet naar het buitenland kan gaan.

Montae & Partners maakt altijd collectieve afspraken met een verzekeraar, waaronder non selecte acceptatie. Bovendien zorgen wij ervoor dat alle expats, dezelfde ruime dekking hebben bij één verzekeraar. Zo worden al uw expats gelijk behandeld. En u heeft de zekerheid van een goede dekking.

Blauwe EHBO koffer met een document en medicijnen
Terug naar Global Mobility
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op
Portretfoto Ron van Overhagen

Ron van Overhagen

adviseur global mobility

ron.van.overhagen@montaepartners.nl

+31 (0)6 15 30 12 77

Stefan Janssen

adviseur global mobility

stefan.janssen@montaepartners.nl

+31 (0)6 29 57 52 14

Vragen over internationale ziektekostenverzekeringen?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.