Advies & Strategie

Een goede pensioenregeling past bij de strategische doelstellingen van uw organisatie. Wij benaderen een pensioenregeling enerzijds als een financiële verplichting die een aanzienlijke invloed kan hebben op de winst, cashflow en balans van uw organisatie. En anderzijds als een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers.

Het bieden van een passende pensioenregeling bij de beste uitvoerder? Montae & Partners helpt werkgevers er met plezier bij. Door pensioenregelingen te ontwerpen en in te kopen. Waarbij we natuurlijk snappen dat we ook rekening moeten houden met te verwachten kosten, de wensen van uw organisatie, (fiscale) regelgeving en maatschappelijke trends.

Geen pensioenvraagstuk is te moeilijk of tijdrovend voor onze deskundigen. Bij Montae & Partners zetten we maar wat graag onze tanden in complexe pensioenvraagstukken

Ons pensioenadvies kenmerkt zich doordat wij complexe vraagstukken eenvoudig maken. Wij maken pensioen niet moeilijker dan het al is. Wij zorgen dat u grip heeft op uw pensioenregeling door het begrijpelijk te presenteren. Wij zijn pro-actief in het op de hoogte houden van ontwikkelingen en werken resultaatgericht. Onze deskundigheid in combinatie met snelheid, bereikbaarheid en flexibiliteit zijn onderscheidend. Zowel in terugkoppeling, opvolging als het snel kunnen inspelen op zaken. Wij zijn betrokken bij onze relaties, no-nonsense, laagdrempelig en daardoor prettig en plezierig in de omgang.

Blauw dartbord met pijl erin
Terug naar Pensioen
Meer informatie?
neem rechtstreeks contact met ons op

Ton Winkels

adviseur pensioen

ton.winkels@montaepartners.nl

+31 (0)6 52 63 17 92

Vandena van der Meer

adviseur pensioen

vandena.van.der.meer@montaepartners.nl

+31 (0)6 29 34 91 28

Vragen over ons pensioenadvies?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Bedankt voor uw vraag. We hebben deze in goede staat ontvangen.
Er ging iets fout bij het opsturen van het formulier. Probeer het opnieuw.
Door op “Accepteren” te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketingactiviteiten. Bekijk onze Privacy Policy en Cookie Beleid voor meer informatie.